Un prânz la înălțime

Sky Restaurant
Timișoara

Și zic la înălțime din toate punctele de vedere. Și datorită etajului la care se află, dar și datorită serviciilor. 😀

Dar să începem cu începutul. Aceasta a fost a treia mea vizită la Sky, după cele două efectuate prin luna septembrie a anului trecut. La ultima recenzie îl numeam restaurantul meu preferat din Timișoara și treaba asta încă nu s-a schimbat. Rămâne și până în acest moment localul meu preferat și îmi place să merg acolo ori de câte ori am ocazia. 🙂

Revenind la oile noastre însă, de data aceasta nu am avut o ocazie importantă de sărbătorit, ci pur și simplu venirea verii, că la 28 de grade nu mai e primăvară demult, ne-a ademenit către terasa restaurantului Sky la ora prânzului. Deși localul nu era plin, terasa a devenit neîncăpătoare pentru cei care doreau să ia masa într-un decor de vis. Oameni în timpul liber, corporatiști, pofticiosi, toți erau acolo să se bucure de preparatele delicioase din meniul de la Sky.

Terasa Sky

Terasa Restaurant Sky Timisoara

Să te decizi ce vrei din meniul lor e o adevărată provocare pentru că priveliștea îți răpește privirea mai tot timpul. Am reușit până la urmă să ne alegem, și eu și Ratatoullia, ceva din meniu. Dacă ea v-a povestit deja cum s-a înfruptat din bunătățile cu brânză pe care le-a servit la Sky, vă zic și eu cum a fost porția mea.

Vedere Sky

Eu am vrut un prânz ușor și delicios așa că am optat pentru piept de pui cu prosciutto crudo (200 de grame) și dulceață de fructe de pădure (30 de grame), cu o garnitură de sparanghel în sos de unt (20 de grame). Pe lângă prezentarea frumoasă și artistică pe care o puteți vedea în farfurie, vă asigur eu că a fost exact atât de delicios pe cât arată. Pieptul de pui era învelit în fâșii subțiri de prosciutto crudo peste care am adăugat eu câteva lingurițe de dulceață. Am servit alături de garnitura de sparanghel, o garnitură ușoară, sănătoasă și delicioasă.

Meniu de pranz la Sky

Piept de pui cu prosciuto si sos de fructe de padure

Piept de pui la Sky Restaurant

Piept de pui invelit in prosciuto crudo

Sparanghel

Nu știu să vă spun timpul de așteptare sau cât de repede a venit mâncarea, pentru că la Sky localul e atât de frumos, încât timpul are o altă însemnătate acolo.

Din păcate de desert nu a mai fost loc, dar vă recomand din suflet unul din deserturile lor. Semifreddo cu fistic și struguri și hot chocolate cu migdale și vișine sunt în topul preferințelor mele.

Prețurile pentru un astfel de prânz au arătat în felul următor:

  • piept de pui cu prosciutto crudo și sos de fructe de pădure – 29 RON;
  • sparanghel în sos de unt – 16 lei.

Nici nu mai încape vorbă că vă recomand cu drag să mergeți acolo. Deși prețurile nu sunt cele mai mici, experiența de a degusta din deliciile bucătăriei franțuzești, de a vedea Timișoara altfel și de a fi tratat așa cum trebuie, merită investiția. 🙂

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Sky Restaurant

Adresă:
str. Coriolan Brediceanu, nr. 10, et. 6
Website:

[…] Cu toate aceste îndemnuri, dar şi curioase de noua ofertă despre care am auzit că există la Sky Restaurant am pornit înspre acolo. Dorind să fim răsfăţate puţin şi să ne bucurăm de o privelişte […]

Cina romantica la Sky | FoodCrew

24 March 2014 at 13:12

[…] și la ultima noastră vizită acolo, cu ceva săptămâni în urmă. Nu era vreme de stat pe terasă că era încă iarnă, cel puțin la nivel teoretic. Plus că am ajuns acolo la o oră mai târzie […]

[…] farfuriei m-am mai uitat o dată în jur să mă asigur că sunt într-un pub și nu într-un restaurant mai sofisticat. A fost foarte bună mâncarea, și deși nu foarte multă, eu m-am săturat cu porția de 350 de […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul