Meniu sănătos și prețuri bune la Delicious Times

Delicious Times
Timișoara

Pentru mine, Delicious Times e mereu o opţiune bună de luat prânzul pentru că se află la doi paşi de Piaţa Unirii, locul unde lucrez. Mai ales în zilele când nu am timp de o pauză lungă, ştiu că aici pot să manânc rapid fără să aştept mult comanda. Ştiu asta pentru ca am mai fost o data pe la ei si comanda a venit foarte repede.

Aflându-mă într-una din acele zile în care am preferat o pauză de prânz hrănitoare, sănătoasă, dar scurtă şi ca timp de aşteptare şi ca distanţă până la restaurant, am ales Delicious Times.

Nu mai fusesem pe la ei de multă vreme şi m-am bucurat să văd că au creat o ambianţă primăvăratecă în restaurant, cu decor foarte vesel, care te duce cu gândul la natură.

Pe mese am zărit suporturi în culori vii si puternice, care aduc încă o pată de energie în tot acest decor.

Crenguta Delicious Times

Puisor Delicious Times

Priveliste Delicious Times

În ton cu atmosfera, m-am orientat către o mâncare lejeră şi fresh, o pauză necesară şi mult dorită după multe mese copioase savurate în zilele precedente. Am ales, astfel, o porţie de bruschete cu roşii, iar în continuare, sparanghel la grătar însoţit de orez cu legume.

Cu toate că bruschetele au devenit o mâncare foarte comună în ziua de azi, bruschetele bune nu sunt la fel de uşor de găsit. Cele de la Delicious Times mi-au plăcut enorm pentru că aveau gust şi mi se topeau în gură. Au venit fierbinţi, realizate din felii mici de paine albă (4 felii) acoperite cu multe bucăţi de roşii, stropite din belşug cu ulei de măsline şi decorate cu busuioc proaspăt. Crocante la exterior şi moi în interior, suculente şi pline de savoare, aceste bruschete chiar au fost un deliciu, aproape că îmi doream să mai cer o porţie.

Bruschete cu rosii Delicious Times

Cadru direct bruschete Delicious Times

Farfurie Bruschete Delicious Times

Nici felul doi nu a fost mai prejos, cu toate că bruschetele stabiliseră deja un standard greu de egalat. Sparanghelul era pregătit la grătar, natur, şi se potrivea foarte bine cu orezul de alături. Garnitura conţinea orez basmati, preferatul meu, şi bucăţele mici de ceapă, morcovi, mazăre, porumb. Avea o culoare galbenă, îmbietoare, dată probabil de vreun condiment asiatic, poate turmeric sau sofran.

Cadru direct sparanghel si orez Delicious Times

Fel principal Delicious Times

Sparanghel si orez Delicious Times

Servicii
Cu plăcută surprindere am remarcat că oamenii care lucrează aici sunt foarte amabili. Şi e o amabilitate sinceră, asta pot să spun sigur. Se vede că sunt preocupaţi să ştie cum te simţi, dacă îţi place mâncarea. Unul dintre chelneri m-a întrebat pe mine şi pe prietena mea dacă ne-ar deranja să opreasca el aerul condiţionat. Deci, eu zic că nu e doar amabilitate, e respect faţă de client în cel mai sincer mod. Şi ăsta e un lucru destul de rar!

Cu toate că nu e un local de lux, e o plăcere să găseşti aceste servicii bune, care ţin mai mult de calitatea umană a celor care le oferă decât de un training menit să facă din ei buni profesionişti. Asta am simţit eu.

Preţuri
Bruschete cu roşii: 6.5 ron (pâine, roşii, busuioc proaspăt);
Sparanghel la grătar (200 g): 16 ron
Orez cu legume (250 g): 5 ron (orez basmati, ceapă, morcovi, ardei gras, mazăre, porumb).

În concluzie, m-am simţit foarte bine la Delicious Times, atât datorită cadrului intim, informal şi vesel, cât şi datorita atitudinii personalului. Mâncarea a fost pe gustul meu, m-am bucurat să găsesc şi preparate fără carne în meniu, iar data viitoare mă tentează să încerc meniul zilei, varianta vegetariană.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Delicious Times

Adresă:
str. Piata Unirii, nr 14 (intrare de pe Palanca)
Telefon:

[…] pe mine nu mă prea încântă ceapa crudă decât dacă e cu brânză și ou fiert. În schimb, bruschetele cu somon și piure de mango au fost excelente! Gust rafinat, combinație neașteptată … tot […]

[…] curând am luat prânzul la Delicious Times și pot să spun că am fost foarte mulțumită de combinația de mâncăruri pe care am ales-o. […]

[…] pe mine nu mă prea încântă ceapa crudă decât dacă e cu brânză și ou fiert. În schimb, bruschetele cu somon și piure de mango au fost excelente! Gust rafinat, combinație neașteptată … tot […]

Comentarii

Ov

27 June 2013 at 23:35

4 poze cu bruschette si 5 poze cu orez si sparanghel. Hell yeah ! That’s the spirit ! Or not…

    Infidel Gastro

    28 June 2013 at 9:56

    Ovidiu, ne pregătim să lansăm panorame 3D pentru a surprinde farfuria din toate unghiurile posibile. Stai numai să vezi.

Ov

28 June 2013 at 10:10

Super… inseamna ca nu mai e mult si introduceti si mirosul ! De obicei apreciez review-urile voastre, dar asta mi s-a parut cam tras de par.

    Migdala Sarata

    28 June 2013 at 11:57

    Deoarece orice critica este constructiva, apreciem evaluarea ta si vom tine cont de ea :).

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul