Delicious Times ar trebui să se cheme Delicious Meals

Delicious Times
Timișoara

Lucrând acasă, foarte rar ajung în centru la ora prânzului în zilele săptămânii. Astfel, e foarte posibil să aud de tot felul de oferte la localuri nou-deschise dar, din păcate, să nu reușesc niciodată să le trec pragul pentru a le gusta preparatele.

De Delicious Times am tot citit și auzit de bine în ultima vreme așa că, într-o zi mai călduță de toamnă, am decis să trag o fugă în Piața Unirii (Str. Eugeniu de Savoya colț cu Str. Mercy pentru necunoscători) și să mănânc meniul zilei.
În primul rând, am fost surprinsă de marea de oameni care se înghesuia în restaurant la acea oră. Totuși, poziționarea centrală își spune cuvântul. Pe urmă, văzând ce primeau în farfurii (am avut norocul să găsesc un loc la etaj), decorarea deosebită a spațiului (în funcție de anotimp, am înțeles, acum fiindu-mi dat să văd borcane și borcănele aranjate frumos, ca într-o cămară a bunicii), însoțită de curățenia de rigoare, și amabilitatea personalului, am înțeles care era explicația.

Toamna Delicious Times

Toamna belsug Delicious Times

Chiar dacă meniul restaurantului mai conține și diverse salate, sandvișuri, minuturi, burgeri și deserturi, toate la prețuri decente, gura mi-a lăsat apă la vederea meniului zilei așa că, acesta a fost câștigătorul (meniul zilei normal costă 19 lei, iar cel vegetarian – 17).

Supă cremă de broccoli

Acestea fiind spuse, am avut de ales între ciorbă de văcuță și supă-cremă de broccoli, la felul 1, moment în care dragostea mea față de supele-cremă a triumfat. Am primit foarte rapid castronul – cănuță cu supă, ca și un bol cu crutoane, ambele dovedindu-se a fi excelente și îndestulătoare ca și cantitate. Ca să nu uit: oferta de MZ include și un pahar cu apă (care nu era de la robinet) și pâine, indiferent de zi și felurile incluse în meniu.

Supa Broccoli Delicios Times

Cotlet cu sos de ardei copți și orez basmati cu legume

Felul 2 a venit cu aceeași rapiditate și am putut să mă desfăt cu o friptură de porc (grătar) acoperită din belșug cu sos de ardei copți piure și smântână (cred), ușor și parfumat, acompaniată de orez gălbui cu legume mexicane din belșug. Combinația a fost foarte pe gustul meu, mâncarea fiind preparată foarte bine, din ingrediente proaspete, cu o cantitate suficientă de condimente.

Cotlet Delicious Times

Cotlet cu orez Delicious Times

Cotlet ardei copti Delicious Times

În concluzie, îmi pare foarte rău că nu lucrez în centru, că Delicious Times nu are deschis și  în week-end, și sper să mai ajung la ei în viitorul apropiat pentru a le gusta delicioasele preparate. Vă recomand și vouă să faceți la fel și sigur nu veți regreta!

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Delicious Times

Adresă:
str. Piata Unirii, nr 14 (intrare de pe Palanca)
Telefon:

[…] plăcut foarte mult, fiecare îmbucătură era o explozie de arome, de la dulce la puțin iute, ardeii copți în combinație cu sosul de brânză, un preparat foarte […]

Comentarii

Oana

20 July 2015 at 1:34

Pana la ce ora este deschis ?

    Muffin Queen

    22 July 2015 at 10:00

    Programul la Delicious Times este de la 10:30 la 16:00.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul