Delicious Times – locul unde bunul simţ e la el acasă

Delicious Times
Timișoara

Din ce în ce mai mult îi auzeam pe colegi că aleg ca variantă de prânz restaurantul Delicious Times şi tot timpul discutau că mâncarea e bună, porţiile sunt mari, servirea e promptă şi e de mers. Cel mai mult însă mi-a captat atenţia faptul că la prânz poţi alege între meniu vegetarian şi meniu clasic care include şi mult dorita carne. Curioasă şi pofticioasă fiind din fire am zis că e momentul să le calc pragul.

Deşi deschis de nici un an, Restaurantul Delicious Times, cu numele lui sugestiv, reuşeşte să aibă mereu mesele pline de clienţi, mai ales în timpul prânzului. Spun aceasta deoarece orarul de funcţionare al restaurantului este de la ora 08:00 dimineaţa, până la ora 05:00 după-masa, dar din ce am discutat cu ei, s-ar putea ca toamna să vină cu ceva schimbări, de altfel mult aşteptate şi astfel să prelungească programul!

Decor Delicious Times

Revenind la motivul pentru care am ales restaurantul Delicious Times, pot spune că am ajuns acolo pe la ora 13:30, împreună cu colega Ratatoullia şi ne-a luat puţin până am găsit o masă la etaj, restaurantul fiind din nou plin, ca de obicei. După ce ne-am aşezat imediat a venit şi meniul şi a început căutarea pentru ceva bun şi săţios. Deşi mă gândeam să aleg meniul zilei, văzând bunătăţile din oferta restaurantului, mi-am schimbat ideea. E bine de ştiut că găseşti de la salate, supe, preparate la grătar, până la dulciuri. Un mare plus este faptul că există şi meniu pentru copii, care e destul de atrăgător! După o scanare şi o analiză a ofertei atrăgătoare, m-am hotărât ce să fie: Quessadilla mixt (350 g), iar pentru desert am ales o plăcintă bavareză cu fructe de pădure (110 g), deoarece arăta chiar îmbietor de bine!

Meniu Delicious Times

Mi-a plăcut mult că tot personalul era cu zâmbetul pe buze, ştia răspunsul la orice întrebare despre ce conţine meniul şi erau foarte amabili şi săritori. Din partea mea au un mare plus pentru acest aspect şi sper să-ţi menţină mereu acest obicei!

Nu a durat mult şi a sosit şi mâncarea şi ochii au fost impresionaţi de ce au văzut, iar semnalul a fost transmis şi a început degustarea. Farfuria mea a venit cu patru bucăţi frumos aşezate de quessadilla mixt, iar în mijloc era un pahar cu smântână simplă şi rafinată, care se potrivea de minune cu cele comandate. Mi-a plăcut de la prezentare şi până la ultima înghiţitură ce am comandat şi pot spune că se potriveau perfect ingredientele. Quessadilla avea piept de pui bine făcut, şuncă tăiată mărunt, ceapă roşie rumenită, ardei gras, salată iceberg, caşcaval şi salsa picco de gallo. Sincer, totul se îmbina perfect, era uşor, dar în acelaşi timp săţios. Deşi mai mâncasem quessadilla, aceasta mi-a plăcut mult.

Delicious Times Quessadilla Mixt

Quesadilla mixt cu smantana Delicious Times

Quesadilla si smantana Delicious Times

Quessadilla mixt Delicious Times

Apoi, a urmat şi desertul. Dragul de desert era format dintr-un blat ca de tort şi deasupra multe şi gustoase, fructe de pădure. Mi-a plăcut deoarece a fost uşor şi răcoritor, nu foarte dulce şi puţin acrişor de la fructele de pădure.

Placinta cu fructe de padure Delicious Times

Placinta bavareza cu fructe de padure Delicious Times

Placinta bavareza Delicious Times

Parcă totul s-a potrivit de minune şi am fost foarte mulţumită de alegerea făcută, dar să nu uit de preţuri, care şi acestea sunt chiar decente:

  • Quesadilla mixt : 15 RON;
  • Plăcintă bavareză cu fructe de pădure : 5 RON.

Despre ambianţă pot spune că e una veselă, nu foarte pretenţioasă, dar jucăuşă. Mi-a plăcut că mesele erau colorate cu un fel de suporturi de rogojină în toate culorile, care făceau mult mai vesel locul.

Decor masa Delicious Times

Cu siguranţă voi mai trece pe la Delicious Times, deoarece doresc să încerc meniul zilei (18 RON clasic şi 16 RON pentru vegetarieni) şi fiindcă am plecat cu energie pozitivă după un prânz lejer, dar săţios, servit de oameni veseli, energici şi cu mult bun simţ.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Delicious Times

Adresă:
str. Piata Unirii, nr 14 (intrare de pe Palanca)
Telefon:

[…] dacă ne-ar deranja să opreasca el aerul condiţionat. Deci, eu zic că nu e doar amabilitate, e respect faţă de client în cel mai sincer mod. Şi ăsta e un lucru destul de […]

[…] cam curățat-o singure, nefiind ștearsă în urma oaspeților avuți cu puțin înainte. Bun, nu vreau să accentuez prea mult acest aspect și voi trece la adevăratul motiv pentru care am ajuns la Porto Arte: […]

Comentarii

Gadget-uri

18 June 2013 at 11:40

Foarte foarte interesant articolul, sa stii ca echipei de la http://www.fancumparaturi.ro/ i-a placut articolul tau si iti va sustine blog-ul intotdeauna, iti multumim !

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul