Noutăți bune la The Sandwich Factory

The Sandwich Factory
Timișoara

De când am descoperit The Sandwich Factory cu a lor specialitate de Veggie and Tofu, sunt foarte fericită. Când vreau un prânz rapid și sățios, când nu am chef să stau la ceva restaurant, fug repede la The Sanwich Factory și gata, prânzul e asigurat.

Cu aceeași idee de sandwich gustos am pornit și de data aceasta spre locul favorit în materie de Sandwich-uri. Știam clar că vreau Veggie and Tofu și mă și imaginam comandând. Cum am ajuns, pe când mă pregăteam să comand, am fost informată că e vară și există o surpriză. Cei de la The Sandwich Factory au două preparate noi:

  • Grilled chicken Sandwich
  • Russian Sandwich

Pe cât de hotărâtă eram, pe atât de derutată am devenit. Salvarea a venit repede, deoarece mi s-a spus că pot să le aleg pe amândouă, deoarece pot comanda jumătate de porție. Ce mai, atunci imediat am știu ce vreau.

Se pare că a fost ziua mea norocoasă. Pe lângă prima surpriză, mai avea să vină și a doua, aceasta la rândul ei tot una plăcută. Pentru vară cei de la The Sandwich Factory au ofertă limonadă din partea casei, la oricare două produse comandate.

Limonada fiind de casă, e chiar bună și sunt îmbinate mai multe gusturi, eu am deslușit busuioc, mentă și ni s-a spus că este și ginger.

Ce îmi place la The Sandwich Factory este faptul că vezi tot ce se întâmplă. Vezi cum se fac sandwich-urile, vezi ce ingrediente se folosesc, ce pâine și tot procesul. De menționat că fiecare sandwich are propria pâine, deci, clar, sandwich-uri cu personalitate.

Nu durează mult prepararea lui. În 5 minute m-am putut bucura de prima jumătate de sandwich.

Grilled chicken Sandwich

Sandwich-ul este servit într-o baghetă franțuzească și conține multe bunătăți. Îmi place că se folosește sos pesto cu care a fost unsă bagheta la interior și apoi sandwich-ul a beneficiat de următoarele: piept de pui la grătar, măsline, roșii, ceapă verde, salată verde și brânză feta.

O combinație simplă și reușită, deloc greoaie. Sincer, nu am simțit că s-ar zgârci la vreun ingredient. Fiecare este pus în cantități suficiente și nu ajungi ca la sfârșit să ai doar pâine cu legume, sau doar pâine.

Mie mi-a plăcut și ce l-a făcut mai special este sosul pesto folosit, care dă o cu totul altă aromă. Clar, voi mai încerca!

sandwich pui

sanwich Pui The Sandwich Factory 2

Sanwich nou the Sanwich Factory

Russian Sandwich

Servit tot în baghetă franțuzească, a sosit și cel mai nou sandwich. Combinația e una chiar reușită și foaaarte bună. Acum când scriu, mi se face iar poftă. E o combinație simplă, dar de efect.

Același sos pesto bucură bagheta, apoi se umple cu pastramă de vită de cea mai bună calitate, felii de cașcaval și varză murată. Peste toate aceste bunătăți se pune un sos special. Chiar că e special și puțin picant. Asta fiindcă e format din ketchup picant, hrean și cam atât ne-am dat seama, restul rămâne secretul bucătarului.

Am fost încântată de acest preparat, deși la prima vedere ai zice că este mai de iarnă, sosul picant răcoritor te îmbie să-l pui pe lista ta și vara.

Sandwich cu pastrama

Pastrama nou The sandwich factory 2

Papa bUn the Sanwich Factory

Prețuri

  • Grilled chicken Sandwich ( 295 g): 11 lei (sandwich mare);
  • Russian Sandwich (285 g): 12,5 lei (sandwich mare

Eu una sunt fericită că s-a deschis The Sandwich Factory. Îmi place că e genul de loc care vine înspre client prin oferte noi, preparate noi, decorări noi. Chiar și meniul e făcut în stilul lor mai vesel și jucăuș.

Sper să continue tot așa, să respecte mereu rețetele, să aibă produse de calitate ca până acum, deoarece din genul de locuri cu specificul acesta, The Sandwich Factory e favoritul meu.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

The Sandwich Factory

Adresă:
Str. Ungureanu nr.8
Telefon:

[…] The Sandwich Factory e faptul că adaugă produse noi. Și nu e vorba doar de sandwich-uri, ca cel rusesc, pe care l-am testat recent și ne-a plăcut, ci și de noile […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul