Meniul zilei vegetarian la Delicious Times

Delicious Times
Timișoara

Ofertele în oraș în ceea ce privește meniul zilei sunt cu duiumul. Poți zice că ai ce să alegi, dar, la o adică multe dintre ele se repetă, sau sunt în magica combinație de cartofi și carne la felul doi. Da, sunt multe restaurante care oferă meniul zilei, însă puține care oferă și meniul zilei vegetarian. Unul dintre ele este Delicious Times.

Am mai încercat să-mi iau meniul zilei vegetarian, dar deja nu mai era la ora la care ajungeam eu. De data aceasta am mers la ora 12:30 cu aceeași dorință, dorință ce a devenit realitate. La meniul zilei era supă cremă de broccoli și orez basmati cu sos de ardei copți și vinete pane.

Am dat comanda și pentru câteva minute cât a durat până a sosit supa cremă, am putut admira cum a fost decorat restaurantul pentru anotimpul toamna. Îmi place mult la Delicious Times cum abordează fiecare anotimp și cum vin cu ceva nou de fiecare dată.

Aranjament toamna Delicious Times

Aranjament anotimp toamna Delicious Times

Supa cremă de broccoli

Supa vine servită într-un bol mare, cu forma ca de cană, dar mult, mult mai mare. Dacă e să o caracterizez scurt, supa a fost simplă și rafinată. Rafinată deoarece se simțea plăcut gustul de broccoli, nimic greoi sau intens. Nu mai erau prezente zeci de alte arome care să domine, cu siguranță au ajutat la rezultatul final, dar broccoli era regele. Poate culoarea nu te chiar îmbie, dar e bine să încercăm și apoi să decidem.
A venit supa mea însoțită de crutoane, care au fost suficiente. De multe ori se întâmplă să fie sau prea multe, sau prea puține. Sau, poate, într-un final am învățat eu să le potrivesc mai bine. Mi-a mai plăcut mult la supă și faptul că smântâna nu se simțea tare, mai deloc, doar accentua gustul de broccoli.
Un mare plus de la mine au supele care vin cu ceva verdeață deasupra. Aceasta a venit picurată cu pătrunjel, iar pe mine m-a cucerit.

Supa crema broccoli

Supa crema broccoli cu patrunjel

Supa crema broccoli Delicious Times

Orez basmati cu sos de ardei copți și vinete pane

Îmi place mult orezul basmati, pot chiar să îl trec la rang de rege al orezurilor.E foarte ușor, foarte rafinat și gustos și îmi place la nebunie că boabele lui nu se lipesc la fierbere.
Despre orez pot spune doar de bine. Foarte simplu gătit, cu legume suficiente jucăușe prin el, cu un aspect plăcut, poate puțin cam sărat după gustul meu.

Clar, abia am așteptat felul doi și eram foarte curioasă de sosul de ardei copți. Sosul chiar a fost unul foarte interesant. Se simțea gustul de ardei copți, dar aceștia cred că au fost dați prin blender, iar, ulterior s-a adăugat smântâna. A fost un sos foarte subțire, dar cu un gust destul de pronunțat de ardei. Am reținut ideea pentru a testa și acasă.
Vinete am tot făcut, mai ales tăiate rondele și prăjite, iar la final adăugat puțin ulei de măsline. Până acum nu am încercat să le fac și pane, deși am mai auzit ideea. Mi-au plăcut cele de la Delicious Times, deoarece pur și simplu se topeau în gură. Erau foarte moi la interior și destul de crocante la exterior.Cele două felii au fost suficiente, deoarece vinetele în sine sunt un fel destul de consistent și greoi. Poate, așa pentru astâmpărarea poftei, ar mai fi fost bună o felie.

Orez basmati Delicious Times

Vinete pane cu sos ardei copti Delicious Times

Vinete pane Delicious Times

Prețuri și servicii

Când e vorba de meniul zilei, la fel, toate restaurantele dintr-o anumită zonă merg destul de mult în aceeași direcție, cu o variație de 1-2 lei. Pentru meniul zilei vegetarian prețul este de 16 Ron. E un preț normal pentru Piața Unirii, puțin mai ieftin față de alte locuri care oferă meniul zilei vegetarian.
Despre servire pot spune doar de bine. De câte ori am fost orice fel de mâncare comandat a sosit însoțit de un zâmbet și o atenție constantă față de client.
Mie una îmi place la Delicious Times și e o opțiune bună pentru mine când vine vorba de masa de prânz. Cred că sunteți destul de mulți care veți fi de acord cu mine, deoarece de cele mai multe ori cu greu găsesc o masă liberă la ora prânzului.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Delicious Times

Adresă:
str. Piata Unirii, nr 14 (intrare de pe Palanca)
Telefon:

Comentarii

Caius Popa

30 October 2013 at 19:09

Singurul lucru pe care il am de reprosat este faptul ca de fiecare data cand am fost toate dar toate bolurile in care mi s-a servit supa erau ciobite. A mai observat cineva lucrul asta?

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul