Salad Box din Piața 700 are nevoie de puțină organizare

Salad Box
Timișoara

De cele mai multe ori când ajung în Mall, îmi place să “îmi prepar” o salată de la Salad Box. Au destul de multe variante și ai de unde alege. Dar nu despre asta voi povesti astăzi. Astăzi este despre fratele mai mic, Salad Box-ul din Piața 700. Cum un coleg era prin zonă, s-a oferit să ne întrebe dacă vrem ceva. Nefiind acolo pentru a-mi personaliza salata singură:) , am ales una dintre variantele propuse de Salad Box și, anume, Green Salad.  Ce am ales a fost dressing-ul Caesar, pe bază de iaurt, usturoi și parmezan.

Green Salad

Salata mea conținea următoarele: salată verde, morcovi, țelină, ananas, porumb, măr, brânză feta și șuncă de pui. Da, da, ați citit bine, șuncă de pui. Varianta clasică este cu piept de pui, dar nu aveau atunci, era prea de dimineață (ora 10:30). Din cele spuse de colegul meu, nu aveau cam multe. Nu aveau somon, nu mai făceau salată cu vită și tot așa. Nu e nimic rău, nu s-a supărat nimeni, dar pe viitor nu ar strica să afișeze undeva toate aceste detalii. E mai simplu și pentru ei și pentru client. Mai simplu și mai rapid. Altfel, omul care știe că vrea o salată cu vită, când i se spune că nu se face, va mai sta puțin să se gândească ce altceva ar vrea.
Bun, să revin la salată. Rezumat scurt: bună, răcoritoare prin prezența ananasului și sățioasă. Acum să trec și la rezumatul lung. Dacă ați mâncat vreodată salată de crudități, atunci cam știți despre ce este vorba. Mi-a plăcut prezența ananasului, voi adopta această idee și acasă. Mi-ar fi plăcut să fie cu piept de pui, dar m-am descurcat și așa. Porția a fost destul de mare, dressing-ul suficient cu mult usturoi, iar crutoanele… puteau fi puțin prăjite. Una peste alta mă declar mulțumită. salad box

salad box piata 700

salad box timisoara

salata green box timisoara

green box salad box

salata green box salad box

salata green box

bon fiscal salad box

Prețuri și servire

Pentru salata aleasă de mine, prețul a fost de 14 lei. Rămân la ideea că e mai bine să îți personalizezi tu salata cum vrei, dacă ajungi la ei.
Despre servire, eu am fost mulțumită, colegul meu a venit la timp, a adus ce am comandat, deci numai bine. Din cele spune de colegul meu, se pare că la fața locului nu a fost chiar așa. Domnișoara care l-a servit era puțin mai aeriană. S-a cerut salată fără crutoane, au fost puse crutoane. Acesta e unul din micile incidente despre care mi-a relatat colegul meu că despre lipsa ingredientelor am scris puțin mai sus.

Una peste alta, rămân la favoritul meu, Salad Box de la Iulius Mall. Salata a fost bună, îmi place mult ideea de Salad Box, dar cel mai mult îmi place că îți poți face tu cum vrei salatele. De a greși nu se pune problema, produsele lor fiind proaspete și bune. Pentru Salad Box din Business Center, e cam tristă situația din punctul meu de vedere. Păcat că nu pot prăji și nu au toate ingredientele când e nevoie, dar poate vor găsi o soluție.
Vouă cum vi se pare dacă e să le comparăm?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Salad Box

Adresă:
Iulius Mall Timișoara
Website:

[…] legată de Primărie și centura Timișoarei). Totuși, am hotărât să trecem peste cele 2 inconveniente (ca idee, amanetul chiar nu deranjează cu nimic, puțini oameni îi trec pragul, și există și […]

Comentarii

Paul

12 June 2014 at 13:48

Eu am patit si la Salad Box-ul de la Iulius Mall sa primesc 2 salate Green Box, fara salata. Da, exact, contineau telina, mar, ananas, morcov si pui dar nu aveau salata in ele.
Eu cred ca necesita organizare si cel din Iulius Mall, revenind la ideea cu ingredientele din celalalt articol referitor la Salad Box, de pe siteul vostru.

    Nuți Foame

    12 June 2014 at 13:55

    Se poate. Eu de câte ori am fost la Iulius Mall a fost puțin mai bine decât în 700. Dar normal, sunt sigură că nici la Iulius Mall treburile nu merg perfect. 🙂

mada

12 June 2014 at 20:22

In primul rand salata despre care vorbesti tu se numeste Green box. In al doilea rand, dressingul Caesar e pe baza de maioneza, nu iaurt. Si in al treilea rand, astea nu sunt singurele lucruri pe care nu le cunosti… 🙂

    Migdala Sarata

    17 June 2014 at 11:22

    1. Da, ai dreptate, e Green Box. Am scris, cred, cum mi-ar fi plăcut mie să se numească. Nu e un capăt de țară, s-a înțeles ideea.
    2. Cum s-a primit informația de la cei care au preparat salata, așa s-a transmis mai departe. Da, varianta originală e pe bază de maioneză, dar fiind informați că e pe bază de iaurt, așa am transmis.
    3. Dacă le-am cunoaște pe toate în lumea asta, nu am mai avea niciun rost, dar nu e ideea acum să trec pe filosofii. Mai mult ar ajuta să ne spui ce nu cunoaștem, pentru a schimba acest aspect 🙂 .

costi

21 November 2014 at 14:04

ultima data salata verde avea nisip … a fost delicioasa .. si ultima data cand mai iau de la ei …

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul