Un steak de nota 12 la Adi’s Steakhouse din Cluj

Adi's Steakhouse
Cluj Napoca

Când eşti în Cluj, ai de unde alege în materie de restaurante. Fie că vrei să mănânci ceva cu buget redus sau că vrei să guşti specialităţi internaţionale, pe listă ai numeroase opţiuni. Nu e prima dată când am constatat acest lucru, prin urmare încerc să profit de el cât pot şi sper că şi voi o veţi face, dacă vi se arată ocazia să ajungeţi pe acolo.

Astăzi vreau să vă povestesc despre un steak demenţial pe care l-am mâncat la Adi’s Steakhouse. Dar atenţie! Vă avertizez că vă va lăsa gura apă 🙂

La Adi’s am ajuns din întâmplare, fiind invitată de cineva (de aceea nu vă voi putea spune cu exactitate preţurile pentru ceea ce am mâncat). Înainte de a pleca la Cluj, mă documentasem puţin şi aflasem de acest restaurant, dar când am sunat la ei, nu a răspuns nimeni, ceea ce m-a făcut să am impresia că este ceva ciudat la mijloc. Din fericire lucrurile nu stau deloc aşa!

Singurul lucru ceva mai interesant este aspectul restaurantului din exterior, din moment ce nu ai zice că acolo se află un restaurant, nicidecum că este vorba despre unul cu preparate delicioase. Arată mai degrabă ca o casă de locuit şi nici nu am observat să fie vreun semn care să indice firma. Mi-ar plăcea să zic că Adi’s e un restaurant pentru cunoscători, unde mergi dacă ştii cum să ajungi şi unde ştii că mâncarea are o calitate deosebită.

Adis fatada

Adis exterior

Să revenim la ce am mâncat. În primul rând trebuie să vă spun că am mâncat un platou-aperitiv format din mezeluri tradiţionale italieneşti, roşii uscate, mozzarella di bufala (un sortiment aparte de mozzarella, foarte cremos în interior), măsline şi alte bunătăţi. Din păcate nu am apucat să fac poză, pentru că toţi comesenii au sărit pe platou 🙂

La felul doi ni s-a recomandat călduros să alegem un steak de vită americană (undeva la 30 Ron/100 grame), fiind o specialitate a casei. L-am comandat gătit mediu, ca să fie prăjit la exterior şi fraged, suculent în interior. Exact aşa a şi fost, absolut delicios. Cu un gust de grătar foarte accentuat la exterior şi cu o culoare roşiatică a cărnii în interiorul steak-ului. Practic, ţi se topea în gură.

Adi steakhouse cluj napoca steak

steak vita Adis

Înainte de a mânca acest steak ştiam că vita argentiniană este cea de o calitate superioară, dar după această experienţă îndrăznesc să afirm că cea americană este şi mai bună. Şi pot să spun că m-aş duce oricând până la Cluj pentru aşa un steak, având în vedere că în Timişoara încă nu am gustat un steak de vită la fel de bun.

Steak-ul de vită l-am mâncat alături de o garnitură formată din cartofi tip wedges şi o salată de rucola cu roşii cherry şi oţet balsamic (cu preţuri în jur de 10 Ron, nu ştiu exact). Ambele au fost preparate foarte bine, nu am ce obiecta. În plus, s-au potrivit foarte bine la gustul steak-ului. Ca şi băutură, un pahar de vin roşu sec merge de minune la steak-ul de vită, scoţându-i execelent în evidenţă aroma acestuia.

Adis steakhouse cluj steak vita

steakhouse cluj beef steak

salata ruccola

Pentru că mi-a fost lăudat şi desertul de către comesenii care erau clienţi mai vechi la Adi’s Steakhouse, am hotărât să iau şi un sufleu de ciocolată. Acesta a respectat întocmai normele de gust şi a fost aşa cum îl ştim – pufos la exterior şi cu ciocolată topită, caldă, în interior, care se prelingea când luai o gură din souffle.

chocolate souffle Adis Cluj

choco souffle

Despre decor şi ambianţă pot să vă spun că sunt foarte plăcute. Restaurantul este elegant, dar şi intim în acelaşi timp. Servirea este foarte bună şi vă puteţi baza liniştiţi pe recomandările culinare făcute de aceasta.

Ca să concluzionez, Adi’s Steakhouse este un restaurant care mie mi-a plăcut foarte mult şi unde m-am simţit foarte bine. Am apreciat calitatea deosebită a mâncării, dar şi serviciile. Să aveţi poftă la steak dacă ajungeţi pe acolo!

P.S. Dacă veţi vrea să căutaţi pe Internet informaţii despre restaurant, trebuie să ştiţi că nu veţi găsi altceva decât unele de bază, cum ar fi adresa, pe site-ul Adi’s Steakhouse. Din păcate nu au un meniu online disponibil, iar site-ul este destul de “zgârcit” cu informaţiile.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Adi's Steakhouse

Adresă:
str. Andrei Mureşanu 5, Cluj-Napoca
Telefon:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul