La Grecu’ – un alt loc cu specific semi românesc la Bega FoodCourt

Bega Foodcourt
Timișoara

La Bega FoodCourt unul pleacă și, aproximativ imediat, vine altul. Așa e și în cazul noului loc de mâncat (nu îi pot spune restaurant, deoarece nu este cazul) pe numele lui La Grecu’. Când am văzut numele m-am bucurat și am devenit instant curioasă. Plus, culoarea albastră și desenele au ajutat mult, deoarece mai un pic și credeai că ești în Grecia. Acum să vă imaginați ceva de genul: ai un vis frumos, e exact ce voiai și, pac, sună ceasul și te trezești la realitate. Cam așa am pățit și eu. Spun așa fiindcă atunci când am vrut să comand nu am prea găsit nimic grecesc. Da, era prezent sosul de tzatziki, dar cam atât. Bine, fie, era și nelipsita salată grecească, dar asta nu m-a mai impresionat, fiind prezentă peste tot. Într-un final am ales o ciorbă de legume și ceva legume la grătar cu salată de sfeclă roșie și niște pâine, meniul zilei aș zice.

La Grecu Foodcourt Bega

Meniul zilei

Să începem cu ciorba. Nu înțeleg de ce nu s-a numit ciorbă de varză cu legume. Era exagerat de multă varză în această ciorbă, iar pentru cine nu e foarte amator de așa ceva, puteai fi avertizat.
Nu a fost rea, a avut un gust plăcut, dar cu exagerat de multă varză. Nu a fost foarte pe gustul meu.
Trecem la legume. Acestea chiar mi-au plăcut. Era o combinație bună de morcovi, ceapă, vinete și cartofi, poate puțin cam mult ulei, dar mi-au plăcut. Cartofii păreau făcuți la cuptor, în coajă, iar pentru aceasta vine un punct în plus.
Despre salata de sfeclă roșie nu am foarte multe de spus, fiind o simplă salată ca aproape peste tot.
Pâinea am comandat-o deoarece mă așteptam la altceva. Era genul de pâine care este foarte bună dacă e proaspătă. A mea era veche, eu așa am simțit și nu mi-a plăcut.

Meniul zilei Restaurant La Grecu Timisoara

Legume la gratar restaurant La Grecu Timisoara

Salata de sfecla rosie la restaurant La Grecu Timisoara

Prețuri și servire

Despre prețuri pot spune de bine. Au oferta de meniul zilei cu 14 lei, iar, dacă vrei și pâine este 15 lei. Mai au oferta de fel principal+garnitură+salată la 10 lei.

Pentru ce am mâncat eu am plătit 15 lei. Practic ca pentru un meniul zilei, deși eu nu am ales și fel principal, doar garnitură. Un punct în minus pentru aceasta.
Despre servire prea multe nu pot spune. Un lucru e sigur, majoritatea dintre cei care servesc știu să fie amabili dacă e șeful prin preajmă (era pe acolo), altfel, imediat își pun fața de părăsiți de viață.

Pe mine una nu m-a încântat noul loc de la Bega. Nu înțeleg de ce vrei să fii diferit, dar, practic ești ca toți ceilalți. Dacă vreau mâncare românească sau aproximativ românească, am deja variante. Există și alte moduri să atragi un client, nu doar prin clasicul meniu al zilei.
Nu am fost prea încântată la prima vizită și sper, totuși să ofere mai multe variante de mâncare grecească, altfel, pentru mine va fi un al nu știu câtelea loc deschis doar așa, la care voi merge de vreo 2 ori pe an.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Bega Foodcourt

Adresă:
Str. Carol Telbisz nr. 3
Telefon:

Comentarii

dezghetzatu'

17 February 2014 at 12:06

Draga specialista care comentezi intre 2 beri ce vezi tu prin zona si care iti traiesti viata anosta cu pranz de 9.95 lei ….
Probabil ca daca ai mai renunta la minunatul snitel cu cartofi piure si minunata salata de varza cu otet (exact cum iti place tie) a la Papri … ai avea ochii ceva mai limpezi si ai putea vedea pe la localul asta albastru mai multe preparate specifice nelipsite, asta in cazul in care stiai de gyros, souvlaki, ciorbele a la grec, cartofii grecesti … sau chiar sesertul cu lapte si miere … e parte a bucatariei grecesti.

    Gură Mare

    17 February 2014 at 12:37

    Domnu’ patron sau apropiat al tentativei de fast-food,

    Jignirile si atitudinea asta de neam prost nu te ajuta. Si eu am trecut pe la taraba cu pricina si meniul e jenant si mancarea banala.

    Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, falimentul o sa confirme cele scrise in articol.

    Asa ca, halara malaka, halara!

    Migdala Sarata

    17 February 2014 at 14:50

    Știu că adevărul supără și unii habar nu au să-l accepte. Din punctul meu de vedere nu e suficient să fie scrise pe o tăbliță produsele, iar atunci când soliciți să nu existe. Atâta timp cât au produse ca cei din vecini, nu sunt cu nimic mai deosebiți.
    Pot oricand sa enumar si eu specialitati grecesti, dar de la zis la facut e cale lunga. Asa era si la ei. Era plin meniul, dar gol in bucatarie. O salata greceasca nu e tot una cu un local cu specific grecesc.
    Asta este, nu m-a impresionat cu nimic acest loc nou deschis, nu il recomand si e dreptul meu sa imi spun parerea, iar totul a fost facut pe un ton civilizat. Nu acelasi lucru pot spune despre comentariul tau. Cu o atitudine de acest gen, nu te vad sa ajungi prea departe.

Un client

18 February 2014 at 11:56

Oare recenziile voastre sunt gratuite, au statul de voluntariat? Sunt 100% obiective? Tare ma indoiesc…Daca localul cu pricina isi facea reclama pe site-ul vostru sau comanda un articol nu cumva se schimba tonul? Nu sunt nici patron nici apropiat, sunt un client al food court-ului caruia i-ar fi placut sa stie ca se poata baza pe recenziile voastre…Mult succes!

    Migdala Sarata

    18 February 2014 at 12:23

    Nu ai cum să fii obiectiv într-o recenzie 100%. Atâta vreme cât spun clar părerea mea, e evident că e una subiectivă. Da, nu am fost impresionată de locul respectiv și e părerea mea. Există localuri care aleg varianta de advertorialul pentru a se face cunoscute. Advertorialul prezintă clar si obiectiv detalii despre localul respectiv. Mai există și varianta de banner unde localul poate fi prezent. Atâta vreme cât este o recenzie, spun părerea mea și cum m-am simțit eu în acel loc.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul