Shaorma un pic altfel

Downtown Shaorma
Timișoara

Când s-a deschis noua shaormărie de pe Calea Aradului (Piața Verde), am crezut că este una ca oricare alta. De fapt, nu cu mult timp în urmă, în același loc funcționase un local cu același specific ale cărui produse nu mă dăduseră pe spate.

Dar, am avut curajul să gust și din preparatele Downtown Shaorma și am rămas plăcut impresionată. Mai întâi, poza:

Shaworma Downtown

Acum, descrierea: Ingrediente proaspete, cu mai puțină sare și vegeta utilizate în prepararea cartofilor prăjiți și cărnii decât alte localuri care vând același tip de produse, fără chestii dubioase (de genul roșii, ardei gras, castravete) pe care eu nu le agreez în shaorma / kebab, sos tzatziki din iaurt adevărat, castravete ras și usturoi (adevărat, am simțit bucățelele, nu prafuri), fără maioneză grasă, cu o lipie nesărată și proaspătă, suficient de flexibilă pentru a strânge totul într-un sandviș rulat și numai bun de înfulecat. Mie mi-a plăcut mult!

De asemenea, angajații micuțului restaurant sunt politicoși, amabili, deschiși la sugestii și la preferințele clientului (cu sos sau fără, sosuri servite separat sau amestecate cu restul ingredientelor, orice produs transformat în superpicant cu ajutorul ardeiului iute uscat și pisat, care se poate pune din belșug etc.). La fel, am observat că totul este curat, de la instrumentele utilizate în bucătărie până la mesele cu scaune de bar unde se poate mânca o shaorma sau un kebab.

Prețurile sunt puțin mai mare decât de obicei – 10 lei shaorma mică, 12 lei shaorma mare. Totuși, cred și sper că sunt justificate de ingredientele naturale utilizate aici.

Mi-a plăcut și că pe 8 martie, când am fost eu la ei, ofereau doamnelor și domnișoarelor o ciocolățică cadou. Drăguț din partea lor!

Și, pentru că am observat și asta, absolut toată lumea care comanda un produs (fie el shaorma, pleșcavița sau kebab) primea bon fiscal. Încă o bilă albă!

Bon Fiscal Shaworma

Deci, dacă aveți poftă de-o shaorma puțin mai dietetică și vă aflați în zonă, încercați Downtown Shaorma. ☺

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Comentarii

Freaky

11 March 2016 at 17:38

Cum adica TVA 0% pe bon? Parca era 9% la alimente!? Sau sunt neplatitori de TVA?

Denis

21 March 2016 at 18:43

Ce dietetica e shawarma! Yummy, yummy!

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul