Salata de pui Jarvis e mai altfel și merită încercată

Jarvis
Timișoara

Știam foarte bine cum că la Jarvis sunt coaste de porc bune, bune, dar, fiind seară târziu când am ajuns eu pe acolo, am vrut parcă ceva mai lejer.

Am tot studiat oferta lor  și am decis să fie o salată.

Dacă la capitolul carne și preparate din carne, stau destul de bine și au o ofertă suficient de mare și satisfăcătoare pentru toată lumea, la capitolul salate, există cam patru feluri, două cu carne, două fără carne, asta ca să nu se supere nimeni.

Totul a durat destul de repede, de când am primit meniul, până am comandat și până am primit comanda. Am decis să fie o salată de pui Jarvis.

Salată de pui Jarvis

În descriere era cam așa: piept de pui, salată verde, varză, roșii, castraveți, țelină, morcovi, semințe de cânepă. A durat cam 10 minute și a sosit salata mea.
Pe lângă ce era în descriere, salata a venit și cu niște semințe de dovleac, cu semințe de susan, cu niște crutoane bune și un dressing cu muștar. Mie una îmi plac toate magicele semințe și sunt încântată când la rețeta clasică se mai adaugă alte ingrediente, deci a fost o surpriză plăcută. Mă gândesc doar, că poate ar fi bine să se spună de la început că mai există și alte semințe, poate unii dintre noi avem ceva preferințe sau nu ne plac deloc anumite combinații.
Trecând peste acest aspect, salata a fost foarte bună, mie chiar mi-a plăcut. Am apreciat că a sosit într-un bol și nu erau puse cu vârf ingredientele, astfel puteai combina foarte bine totul și nu dădeai nimic pe alături. Legumele, da, foarte bine proporționate, proaspete și gustoase. Mi-a plăcut că morcovii erau tăiați fâșii subțiri, țelina la fel, salata era ruptă și nu tăiată, iar la semințe nu s-a zgârcit nimeni. Pieptul de pui nu era prea prăjit, se tăia ușor și era chiar bun.
Acum la faza cu dressingul, eu nu sunt în general o foarte fană și nu prea adaug în salate. Acesta a fost un dressing ușor, destul de subțiat, s-a simțit gustul de muștar, însă nu foarte tare. Crutoanele au fost puțin prăjite, dar bune.

Salata de pui cu seminte Jarvis

Crutoane si dressing Salata pui Jarvis

Salata de pui JArvis cu morcovi

Salata de pui JArvis

Prețuri și servire

Mie una mi se pare că Jarvis are prețuri suficient de bune pentru ceea ce oferă.

  •  Salată de pui JARVIS (450 g): 15,90 Ron.

Despre servire pot spune că a fost una rapidă și la obiect. Nimic foarte special, dar nici de criticat. Era aglomerat, erau comenzi multe, dar s-a dat atenție la fiecare comandă în parte.

E bine că am descoperit această salată și eu una, clar, voi mai merge la Jarvis deoarece e un loc cu mâncare bună, prețuri decente, amenajat plăcut. Până acum sunt două feluri de mâncare pe care le recomand și mă întreb dacă ar mai fi ceva care chiar merită cercetat. Voi ce părere aveți?

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Jarvis

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

[…] mai bune lucruri care se puteau întâmpla. Îmi place foarte mult ideea lor de bază și, anume, mâncare sănătoasă și se vede clar că încearcă să o […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul