Prânz la Papa Sam

Papa Sam
Timișoara

De ceva timp încoace, am tot auzit de la prietene şi colege de Papa Sam. Papa Sam în sus şi Papa Sam în jos, că e bună mâncarea, preţuri ok, numa’ de bine într-un cuvânt.

La auzul acestor cuvinte de laudă, am decis să inspectez şi eu localul să mă conving dacă e aşa cum zice toată lumea. Zis şi făcut, într-o zi, pe la mijlocul săptămânii, am decis împreună cu un prieten să luăm prânzul la Papa Sam.

Localul e uşor de identificat, cu intrare chiar din parcarea centrului comercial Euro. Restaurantul dispune atât de o terasă, arhiplină la ora la care noi am decis să mâncăm (aproximativ ora 14,30 -15.00), cât şi de locuri în interior, acolo unde am decis noi să ne aşezăm ca să nu inhalăm gazele de la maşinile ce trec chiar acolo pe lângă.

Mâncare

Am reuşit să găsim destul de uşor o masă, având în vedere că nebunia prânzului era pe terminate. Am fost “luaţi în primire ” destul de repede şi trebuie să vă spuns sincer că meniurile de acolo pe lângă varietatea de produse oferite, sunt şi tare simpatice din punct de vedere al formulării. Ia uitaţi aici un exemplu: “La comandarea fiecărei salate Papa Sam Country primeşti muuuulte bile albe – de mozzarella – şi viza de intrare în ţara boabelor dulci de porumb”. Hai că e simpatic! 😀

Eu personal m-am lăsat convinsă de salata mai sus menţionată care avea bucăţi mari de mozzarela, porumb, pui, salată verde, castraveţi, roşii şi un dressing tare bun deasupra. N-aş şti să vă zic exact ce tip de dresing, dar era o chestie interesantă cu iaurt şi puţin usturoi (cred). Ingredientele folosite au fost proaspete, iar puiul condimentat în aşa măsură încât, alături de dressing, să dea un gust savuros întregii salate.

Pe lângă, am primit şi un fel de lipie pentru a o servi, însă mie îmi place salata fără alte “artificii”, dar am gustat-o şi  garantez că e tare bună.

Salata Papa Sam Country

Salata Papa Sam Country la Papa Sam

Papa Sam Country

Parteneru’ de prânz a mers pe o pizza Papa Chicken de 560 de grame (32 de cm în diametru) ce avea în compoziţie sos de pizza, mozzrella, piept de pui condimentat şi sos Papa Sam (acelaşi sos ce îl aveam eu pe salată). 😀 Am gustat şi eu din pizza şi pot să vă spun că este delicioasă, mai ales puiul foarte bine condimentat. Nu a venit arsă, sau cu blat necopt, ci numai bună de mâncat.

Pizza Papa Chicken la Papa Sam

Pizza Papa Chicken

Pizza la Papa Sam

Rapiditatea cu care s-au mişcat a fost remarcabilă, fără să ne pierdem răbdarea sau să leşinăm de foame, deşi restaurantul era încă plin.

Ambianţă

Ce nu mi-a plăcut prea mult a fost armata de chelneri care fugea dintr-o parte în alta şi mai şi strigau unu’ la altu’, dându-mi impresia că urmează să înceapă o luptă cât de curând. Înţeleg nebunia şi multitudinea de răspunderi pe care le au, însă ar fi puţin mai ok să fie mai temperaţi pentru că starea de agitaţie se transmite la clienţii care doresc, măcar în pauza de prânz, să se delecteze puţin.

De asemenea, dacă doriţi un local foarte liniştit, nu aţi nimerit bine pe acolo, sau nu la ora prânzului. Cum se ridică cineva de la masă, în secunda următoare cineva se aşează şi tot aşa.

S-ar putea să mă înşel, dar cred că spaţiile de fumători şi nefumători nu sunt extraordinar de bine delimitate şi aia nu e tocmai în regulă.

Preţuri

Preţurile sunt foarte, foarte bune. Noi am plătit:

  • Salată Papa Sam Country – 14 lei
  • Pizza Papa Chicken – 15 lei
  • Coca-Cola – 4 lei sau 4,5

Ieftin şi consistent! 🙂

În concluzie, colegele mele au avut dreptate, mâncarea e foarte bună şi preţurile sunt pe buzunarul fiecăruia. Singurul lucru la care ar putea lucra puţin este ambianţa, dar sunt sigură că accesibilitatea şi mâncarea bună sunt punctele forte pentru care toţi revin acolo. 🙂

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Papa Sam

Adresă:
str. Divizia 9 Cavalerie nr. 68, Timișoara
Telefon:
Website:

[…] înainte de ore închiderii, dar au fost drăguţi să ne primească şi să ne ofere ce feluri de mâncare mai rămăseseră. Personalul e foarte amabil şi totul e amenajat destul de ok pe dinauntru, ai […]

Pizza din copilarie | FoodCrew

9 November 2012 at 12:33

[…] Pizza a fost exact aşa cum mi-o aminteam eu de când eram mică, cu acel blat pufos şi moale şi un gust aparte, specific acestui loc. Nu ştiu dacă e datorită combinaţiei ingredientelor, dar pizza nu are gustul acela obişnuit pe care toate le au, ci are ceva aparte. Numai când simţi mirosul, ştii că e vorba de pizza de la 3+1. […]

La bunica acasa | FoodCrew

6 February 2013 at 13:08

[…] Tenpizza şi Papa Sam, mi-am zis mie că nu pot rata şi de această data unul din Restaurantele Casa Bunicii. Mai mult […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul