The Harbour

Piața Amzei 10-22, București
Notă generală:

Restaurant în care atmosfera de bun gust întâlnește rafinamentul culinar. Evenimente, meniul zilei, întâlniri de afaceri.

All aboard în portul-restaurant The Harbour

The Harbour
București
The Harbour creveti

Situat în București, Piața Amzei nr. 10-22, restaurantul The Harbour oferă pasagerilor săi un meniu divers cu specific internațional. Restaurantul a sărbătorit deja 10 ani de existență iar în 2012 a găzduit evenimentul Gala BLOGourmet, unde au fost premiați cei mai buni bloggeri culinari din România. Pentru că nu am fost niciodată acolo ca să […]

The Harbour şi lucrul bine făcut

The Harbour
București
File de salau cu orez oriental

Despre The Harbour v-am mai povestit – aici, aici sau aici– şi ştiţi deja cât de mult ne-au plǎcut evenimentele lor. Oamenii portului au suflete mari care cred în şi-mai-bine şi se strǎduiesc de fiecare datǎ sǎ ofere o experienţǎ unicǎ celor care poposesc pentru un timp la ei pe punte. Pe acest site nu […]

Repetiţia de Crăciun la The Harbour

Repetiţia de Crǎciun a gǎsit-o pe draga mea Ratatoullia în Bucureşti, aşa cǎ am putut merge împreunǎ sǎ ne bucurǎm de atmosfera fǎcutǎ de echipajul […]

Gusturi româneşti la The Harbour

Ultima zi din Brumǎrel ne-a prins la The Harbour bucurându-ne de ultimul eveniment din seria gastronomicǎ a cǎlǎtoriilor culinare în jurul lumii. Şi pentru cǎ […]

Răsfăţ pan-asiatic la The Harbour

The Harbour
București
Orez cu creveti

Ȋn cǎlǎtoria lor în jurul lumii, cei de la The Harbour ne-au desfǎtat miercuri searǎ cu bogǎţia de arome şi condimente specifice bucǎtǎriilor asiatice, iar noi ne-am lǎsat în voia simţurilor, cuceriţi de bogǎţia miresmelor, vinul licoros şi conversaţie. Ȋmi place sǎ ajung la timp la aceste evenimente. Ei, îmi place mie sǎ fiu punctualǎ […]

Haute cuisine sau cum să guşti din joie de vivre-ul franţuzesc

The Harbour
București
The Harbour Bucuresti

Miercuri seara a avut loc cel de-al cincilea şi penultimul eveniment dedicat gastronomiei internaţionale organizat de The Harbour, cu o incursiune în perfecţiunea bucǎtǎriei franţuzeşti din care a fost creat meniul de pe Titanic acum 100 de ani. Dacǎ mi-ar cere cineva un singur cuvânt care sǎ descrie cel mai bine seara trecutǎ, acel cuvânt […]