Cupa Bucureşti la Gătit: Întrecerea celor mai bune bucate!

Poster Cupa Bucureşti

Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber poposeşte weekend-ul acesta şi în Bucureşti într-o ediţie care va avea loc la Plaza Bucureşti începând de mâine după-masă. Precum ne-au obişnuit în ediţiile trecute din Timişoara şi Cluj, organizatorii au pregătit şi de această dată o distribuţie specială din care nu lipsesc numele sonore ale bucătăriei internaţionale, […]

FoodCrew la munte: Relatare a treia zi după fripturi

Ceafă de porc şi vinete coapte pe disc

Weekend-ul care tocmai a trecut a găsit o parte din echipa de editori FoodCrew undeva la munte, într-o locaţie conspirativă de pe Valea Cernei. Deşi ne-am fi dorit ca această reuniune să fie făcută în efectiv complet, de această dată doar timişorenii au fost prezenţi la sărbătoarea câmpenească, în ordinea numerelor de pe tricou: Naiada, […]

Degustare de tapas şi sangria la Los Toreros în Timişoara

Los Toreros
Timișoara
Seara spaniola Los Toreros Timisoara FoodCrew

Timișoara nu duce lipsă de restaurante cu specific internaţional. Mâncare chinezească, mexicană, libaneză, sau italiană se găsește cu ușurință, puțini știu însă că în oraș se poate servi și mâncare cu specific spaniol. Restaurantul spaniol tavernă Los Toreros, despre care scriam anul trecut cum că sunt o “coridă cu surprize“, ne-au invitat la o degustare […]

Retrospectiva Cupei Polus Center la Gătit

Cluj Napoca
Gastro Show Chef Spiros Dimitriou - pui cu rozmarin la grătar şi salate de cuscus, vinete cu feta şi sos tzatziki

Weekend-ul trecut am fost la Cluj pentru a participa la Cupa Polus Center la Gătit, desfăşurată în cadrul Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber, eveniment care a împlinit frumoasa vârstă de 5 ani. Deşi iniţial avusesem în plan să luăm cu asalt Clujul venind nu doar ca parteneri ai evenimentului, ci şi ca participanţi […]

Vă invităm la atelierele FoodCrew de la PLAI

Festivalul PLAI
Timișoara
Poster PLAI Festival 2011

Dacă la ediţiile precedente am trecut pe la PLAI cu mai multă poftă de muzică decât de mâncare, anul acesta avem în gând să schimbăm tactica. Ideea ne-a venit după ce am mâncat pe săturate la Gărâna Jazz Festival, un loc în care muzica şi preparatele culinare au mers mână-n mână. Aşadar, weekend-ul acesta ne-am […]

Eveniment: Cupa Polus Center la Gătit în Cluj Napoca

Cluj Napoca
Mostă de preparat pregătit de echipa Israelului la Cupa Banatului în Gastronomie

Weekend-ul acesta FoodCrew va ajunge în Cluj pentru un eveniment cu totul deosebit nu doar pentru noi, ci şi pentru toţi gurmanzii din Ardeal. În cadrul Campionatului Internaţional de Gătit în Aer Liber va începe vineri seara Cupa Polus Center, eveniment care se va desfăşura între 9-11 septembrie în parcarea complexului comercial Polus Center. Dacă […]

Retrospectiva Concursului de Mâncat Pizza

Rustica
Timișoara
Tehnica de muşcat din pizza

Duminica aceasta Pizzeria Rustica a fost gazda primului concurs de mâncat pizza desfăşurat în Timişoara. De fapt primului concurs de mâncat pizza desfăşurat pe meleaguri mioritice din câte cunoaştem noi – un eveniment în care pofta de pizza a participanţilor s-a ridicat la nivelul premiilor puse în joc.