Cum se pregătesc restaurantele din Timișoara pentru sărbători
Bradul este împodobit, casa este decorată festiv, luminițele sclipesc incontrolabil, Moș Crăciun este așteptat cu atâta ardoare. Cu alte cuvinte, atmosfera sărbătorilor de iarnă s-a […]
Bradul este împodobit, casa este decorată festiv, luminițele sclipesc incontrolabil, Moș Crăciun este așteptat cu atâta ardoare. Cu alte cuvinte, atmosfera sărbătorilor de iarnă s-a […]
După experiența de Halloween adusă cu bun simț în farfurie de către Tazz by eMag, care au pregătit o nouă surpriză, de data aceasta alături de Restaurantul Vinto. Aceștia au pregătit un preparat special, pe care îl găsiți exclusiv pe aplicație și pe care noi l-am degustat la prima oră a dimineții pentru a vă […]
Rețete gustoase din ingrediente de sezon prind culoare la TV Paprika, gătite alături de invitați din industrie și antreprenori, dar și vedete din alte domenii, […]
Noul show culinar de la TV Paprika este ”Culoare în farfurie” cu chef Radu Dumitrescu și se difuzează de luni până vineri, de la ora […]
Anghinarea e un ingredient prea puțin folosit la noi și mi-a venit ideea să o combin cu spanac și brânze și să le gratinez pe toate la cuptor. Rezultatul a fost delicios, cremos și intens aromat de la blue cheese. Am servit cu lipii, dar se potrivește și cu crackers.
Fiindcă cea mai așteptată sărbătoare de toamnă se apropie cu pași repezi, cei de la Tazz by eMag ne-au pregătit o perioadă plină de bunătăți alături de restaurantele locale. Noi le-am documentat și vi le prezentăm pe blog, cu pofte nemărginite. Halloween Festa: Pasta e zucca Dincolo de secțiunea de Scary discounts pe care o […]
Dulceagă, lintea roșie se completează bine cu aroma intensă a ardeiului și brânza feta cremoasă. Noi le-am incorporat toate într-o supă cremă delicioasă de linte roșie și ardei copt, pe care am presărat-o cu rondele de ceapă verde. Rezultatul? Un mix de arome delicioase, care te vor cuceri de la prima înghițitură.