Alegi House Thai Food doar fiindcă poți plăti cu cardul

Thai Food House
Timișoara

S-a întâmplat să ajung într-una din zile la Mall și să am doar card-ul la mine. Sincer, nici nu prea aveam cel mai mare chef sa merg pe la nu știu ce bancomat și am zis să încerc să văd unde pot plăti cu card-ul la Foodcourt. Acum nici nu vroiam chiar oriunde. Aveam eu o poftă de mâncare chinezească și am pornit într-acolo. Pofta mi-a pierit repede, deoarece nu se putea plăti cu card-ul. Păcat, mare păcat.

Totuși am rămas la gândul meu de mâncare chinezească și am pornit înspre ce se vrea a fi mâncare tailandeză. Spun se vrea, deoarece mie toate mi se par că arată cam ca la standul cu mâncare chinezească.

Am cercetat puțin oferta, până am văzut că pot să fac mai multe combinații la un preț decent.

Mancare expusa Thai Food House

Mancare Thai Food House

Thai Food House

Patru feluri House Thai Food

Am decis să combin patru feluri de mâncare și să le iau la pachet. Cam toate sosurile erau aproximativ la fel și, atunci, combinația nu era o problemă. Clar am ales ceva cu urechi de lemn, tăițeii cu soia, pui cu bambus și pui cu sos puțin iute.
Am pornit înspre acasă dornică și nerăbdătoare să încerc ce am comandat.

Porția a fost una chiar mare și mâncarea s-a păstrat caldă datorită modului de depozitare. Nu am nimic de obiectat la mâncare. Am apreciat foarte mult că se pot combina tot felul de chestii și se pune suficient din orice ai comanda.
Mie tăițeii cu sos de soia îmi plac la nebunie și aș mânca oricât și oricând. Aici erau bine pregătiți, poate puțin cam groși tăițeii. Despre pui pot spune că era bine pregătit, carnea era suficient de moale și în combinație cu urechile de lemn, ce mai, nebunie. Pot spune că nu mai aleg data viitoare nimic picant, mai ales că eu nu sunt o foarte fană de picant, iar aici am nimerit chiar picant.

Pui Hawai Thai Food House

Pui cu paste cu sos soia Thai Food  House

Detaliu Mancare Paste Thai Food House

Prețuri și servire

Prețurile sunt relativ bune și porțiile sunt chiar mari. Dacă toate au fost bune până aici, nu pot spune același lucru despre servire.
Cred că am nimerit cele mai acre persoane, plus mai aveau și un grad superior de nepăsare și nervozitate. Unul dintre motivele pentru care pozele sunt cam neclare e fiindcă foarte s-au isterizat când s-a îndrăznit a se face niște poze, deși nici unde nu era scris cum că ar fi fotografiatul interzis. Foarte apatice și grăbite, noroc că era totul afișat, căci nu știu ce era dacă mai trebuia să le și întreb ceva.
Să nu uit de preț și să vă spun că 4 feluri combinate costă 16 Ron.

Acum știu clar de ce îmi place mai mult la cei cu mâncare chinezească. Lumea e mult mai amabilă și parcă se simte aceasta și în mâncare. Maximul avantaj pe care îl au cei de la House Thai Food e plata cu card-ul și voi mai ajunge pe acolo doar dacă va trebui să plătesc cu el.

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Thai Food House

Adresă:
Strada Aristide Demetriade, nr. 1 (Iulius Mall Timișoara)
Telefon:

[…] plăcut culoarea gălbuie și prezența morcovilor. Tot ansamblul se potrivea cu vinetele pane. Nu știu cum am fost făcute, dar gustul ducea foarte mult înspre dovlecei pane. Dacă nu vedeam coaja de vinete, mai că aș […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul