Jarvis Pub. Prima şi ultima vizită

Jarvis
Timișoara

Nu cu mult timp în urmă am plecat cu Stan şi cu încă ceva prieteni să mâncăm ceva prin oraş. Şi cum eram vreo 7 de toţi, nu am găsit niciunde loc să stăm toţi laolaltă, aşa că ne-a fost sugerat Jarvis Pub. Şi noi ne-am dus, şi mare ne-a fost greşeala.

Toţi ne-am comandat meniul zilei, mai puţin Stan care, mai fiţos din fire, s-a hotărât să-şi ia nişte paste carbonara. Meniul zilei arăta în felul următor :

  • supă de roşii cu tăieţei
  • ficăţei de pui cu orez

Am comandat noi frumos şi ne-am pus pe aşteptat. Si am asteptat, si am asteptat de parcă nu comandasem meniul zilei care avea totul deja gata. Eu încă am bănuiala că atunci când le-am spus ce vrem s-au pus să planteze roşiile pentru supă.

După o lungă aşteptare ajunge şi supa la masă, într-o porţie mică, cât să nici nu-ţi dai seama că ai mâncat ceva şi partea proastă e că avea un gust de apă chioară (dar roşiatică) cu tăieţei. Deosebit!

Supa de rosii

Apoi a urmat din nou o aşteptare îndelungată până când am primit şi felul al doilea, fel la care am primit până la urmă cartofi piure şi nu orez, cum ni se spusese la început pe motiv că s-a terminat orezul. Bucurie mare pe noi toţi.

Porţia a fost din nou destul de micuţă, după cum se poate şi vedea din poză. Oi fi eu mai pretenţios, dar aranjarea frumoasă a cartofilor în farfurie nu îmi ţine deloc de foame. Preferam cartofi mai mulţi şi aruncaţi acolo cum se nimerea.

În concluzie ne-am cam ridicat de la masă la fel cum ne-am aşezat, cu burţile goale.

Meniul zilei Jarvis

Am uitat să precizez faptul că meniul zilei costă 17 lei, faţă de alte localuri de prin Unirii unde preţul e de cam 15 lei, bani de care primeşti şi-un pahar de apă, ţuică de prună, etc. Plus că poţi mânca pe săturate.

Nici pe Stan nu l-au impresionat prea mult pastele, dar măcar a putut alege cu ce să le savureze. I-au fost aduse 4 cuţite mari şi frumoase, la ce ar putea avea nevoie de o furculiţă? De sosul pastelor nu prea a fost el mulţumit, spunând că ar fi avut un gust destul de ciudat, iar întreaga experienţă l-a costat 18 lei, deloc ieftin.

Paste la Jarvis

După o experienţă uşor cam tumultoasă, noi vă recomandăm să luaţi în considerare o altă opţiune pentru a servi masa. E posibil totuşi să fi avut noi parte de o experienţă neplăcută, o problemă de moment, o proastă aliniere a planetelor. Nu vom ştii niciodată, pentru că nu suntem dispuşi să riscăm din nou.

Love food, not war!

Bran

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Jarvis

Acest restaurant s-a închis. Descoperă ce e nou în oraș.

[…] tot am auzit de coastele de porc de la Jarvis, am zis că a sosit momentul să le și […]

Comentarii

Alex

26 March 2013 at 18:35

Meniul zilei intr-adevar e slab, dar incercati coastele de porc, cred ca sunt cele mai bune din Timisoara!

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul