Papa la PepeNero

Bega Foodcourt
Timișoara

De curând s-a deschis la Bega un mini Foodcourt cu 5 operatori, zic mini pentru că îl compar cu cel de la Mall. Binenţeles că pentru mărimea Centrului Comercial Bega acest loc este de o mărime decentă şi suficient de întins. Ca fapt divers, sper că o să vină şi alţi operatori acolo pentru că-s numai 5 şi opţiunile sunt destul de limitate. Asta fiind o altă poveste, eu zic să purecedem să vă povestesc despre prânzul de ieri de la Bega.

Nu-i prima oară când ajung la Foodcourt şi până acum am încercat deserturile de la Mariposa şi un meniu de la Seafood. Pentru că de PepeNero nu auzisem până acum, am mers pe varianta asta pentru prânz. Dar să o luăm cu începutul.

Primul lucru care m-a atras acolo a fost prezentarea micului lor locşor din Foodcourt. Dintre toate, îmi permit să spun că este cel mai fancy şi drăguţ, decorat cu tot felul de detalii frumoaste care îţi atrag atenţia. Ah, nu ştiu dacă v-am spus că ei au în meniu pizza, paste, salate şi deserturi.

PepeNero Bega

Pliant Pepenero

Fiindu-mi foarte foame, nu ştiam ce să aleg între salată sau paste, moment în care am fost surprinsă să observ bucătarul care a venit de după pultul său din bucătărie să mă ajute să mă decid. Măi, ca să fiu sinceră, o fi mirosit el că suntem de la foodcrew. 😀

Omul mi-a fost de ajutor pentru că mi-a spus de nişte preparate pe care nu le-am văzut nici cum pe meniu, aşa că intervenţia lui a fost mai mult decât pertinentă. Până la urmă, după lupte seculare, am decis că pastele Pollo Alfredo vor fi cele care îmi vor potoli foamea. Comesenii alături de care am servit masa de prânz, au decis că nu doresc atâtea calorii, aşa că au ales salata de crudităţi cu pui.

Deşi eu mânc paste de vreo 4 ori pe an, văd că în ultima vreme încep să dezvolt o pasiune tot mai mare pentru ele, lucru deloc benefic dacă mai vreau să păstrez oglinzile în casă.

Pastele Pollo Alfredo pe care le-am servit la masa de prânz conţin conform pliantului luat acasă: paste proaspete, smântână, ulei de măsline, pulpă de pui, usturoi şi piper. Măi având în vedere că sunt totuşi paste servite la un foodcourt trebuie să mă declar mulţumită de ce-am primit în farfurie. Porţia habar nu aveam cât era de mare, dar din poze vă cam daţi seama că era destul pentru o masă copiosă. Nu cred că am mai mâncat nimic ieri.

Paste PepeNero

Paste Pollo Alfredo

Paste

Mi-a plăcut foarte mult sosul de smîntână cu usturoi, puiul a fost şi el nu din belşug, dar suficient, iar piperul i-a dat mâncării un gust aşa puţin spicy, exact cum îmi place mie.

Pollo Alfredo

Pranz la Bega

Pe de cealaltă parte, fetele nu au prea lăudat salata de pui, ba dimpotrivă uneia dintre ele nu i-a plăcut deloc. Intrigată de acest fapt, am gustat şi eu din ea să pot comenta pe drept şi nu aiurea.

PepeNero Bega foodcourt

Ce-i drept, tind să le dau dreptate. Salata de pui este cu: piept de pui, salată verde, roşii, morcov, varză roşie, crutoane şi un dressing de ceva ulei de măsline combinat cu un muştar dacă am înţeles bine. Dressing-ul cam lipsea mai ales după ce ajungeai la partea de jos a salatei. Puiul era foarte rece şi destul de aţos lăsându-mi impresia la un moment dat că e vită şi nu piept de pui.

Salata de pui

Salata cruditati cu piept de pui

Ingredientele erau variate şi porţia foarte mare, însă nu pot spune că avea vreun gust. Eu mânc peste tot şi oricând salate şi din păcate asta nu a fost una reuşită.

Dacă vă încălzeşte cu ceva şi vreţi totuşi să-ncercaţi o salată, până pe 30 noiembrie primiţi o apă plată la orice salată comandată, iar de ieri, 15 noiembrie, scrie pe pliant că fac şi livrări la domiciliu sau la sedii de firme.

Preţurile sunt ok şi comparabile cu alte localuri de acest fel din oraş, ca de exemplu:

  • Paste Pollo Alfedo – 14,99 lei
  • Salată crudităţi cu piept de pui – 12,49 lei

Măi eu pentru paste o să mă-ntorc acolo, dar slabe şanse să mă convingă vreo salată, poate pizza. 😀

A fost careva la PepeNero să vadă cum e pizza? 🙂

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Bega Foodcourt

Adresă:
Str. Carol Telbisz nr. 3
Telefon:

[…] vreau să fie ceva sățios și totuși nu ceva foarte greu. Dacă până acum înccercasem deja PepeNero cu pizza și paste, Seafood cu pește și legume, apăi mai rămânea în schemă locul cu shaworma sau Papri. Fiind […]

Comentarii

vik

27 November 2012 at 13:31

Eu am mancat la ei 2 tipuri de salata: salata cezar si salata cu pulpa de pui si ciuperci si mie mi-au placut ambele salate (e drept de fiecare data am luat la pachet).

    Nuți Foame

    27 November 2012 at 13:35

    Eu am gustat din salata cu piept de pui şi nu m-a convins. însă nu exclud că cele de tine pot fi delicioase! 😀 Dacă mai merg să pap la ei, cred că tot nişte paste o să-ncerc că mi-au plăcut tare mult. 🙂

Dan

14 May 2013 at 20:44

Ciao. Am mancat si eu paste acolo. Eu insa imi mentin parerea ca la Mall la Quasi Pronti pastele sunt mai bune si parca am varietate mai mare, poate pt ca e si restaurantul mai mare si are mai mukte ingrediente si tipuri de paste afisate. Oricum e interesant ca pastele sunt din ce in ce mai populare chiar dacs suntem de 10 ori sub consumul mediu pe familie comparativ cu italienii

    Nuți Foame

    15 May 2013 at 12:43

    Bine de știut. Eu nu am fost încă la Quasi Pronti, dar cu prima ocazie când mai ajung la mall, promit să încerc. Ai vreo recomandare de paste care ție îți plac cel mai mult acolo? 🙂

Rares

16 May 2013 at 16:28

Stiti voba cu …prima impresie conteaza nu ? ..ei bine pentru mine nu si sa va povestesc de ce …i

De la prima impresie aceasta locatie nu m-a convins, Am fost sa mananc o portie de paste dar erau fierte prea mult iar sosul nu era foarte bine legat, (nu se intelegea bine deloc cu pastele).

Pentru ca sunt baiat bun le-am mai dat o sansa celor de la PepeNero si am fost inca o data la ei .insa nu am mai incercat nici-o portie de paste ci salata ,,,,,aceasta a fost putin peste medie, dar mai buna decat in alte parti,

Ar trebui sa isi schimbe denumirea din paste si pizza in salate si pizza, ….La capitolul Paste raman la aceeasi recomandare de mai sus (a lui Dan), Intr-adevar Quasi Pronti este cea mai buna alegere din Timisoara

    Nuți Foame

    17 May 2013 at 9:49

    Ce salată ai servit la PepeNero? Că eu am încercat aia de pui și nu m-a încântat prea tare. Deci la atâtea recomandări pentru Quasi Pronti, le voi încerca și eu cu siguranță.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul