Dragoste la prima îmbucătură

The Sandwich Factory
Timișoara

Pentru că vroiam ceva rapid şi gustos, am decis cu colega Nuţi să dăm o fugă până la Fabrica de Sandwich-uri să vedem cu ce bunătăţi ne întâmpină şi de data aceasta. Dacă e un lucru de care sunt sigură la ora aceasta, este acela că voi mai încerca specialităţile de sandwich-uri de la Fabrica de Sandwich-uri!

Ei bine, oferta era acolo pregătită, fix la timp pentru ca noi să ne decidem. Cam ştiam că vreau ceva fără carne, dar care să fie săţios, ideal pentru prânz. Mi-a luat puţin până să mă hotărăsc şi îmi place foarte mult că, spre deosebire de alte locuri de genul, aici parcă lumea e făcută cu timp, nu te stresează să spui repede ce vrei, nu se supără dacă vrei să mai adaugi ceva si, cel mai cel, nu uită să zâmbească. După scurta cercetare, am ales un Sandwich Tofu&Veggie-de post care a fost cu siguranță combinaţia perfectă, îmbina cam tot ce mi-am dorit eu pentru acel prânz.

Sandwich-ul era cam compus din următoarele:

– pâine integrală cu seminţe, proaspătă, unsă cu sos pesto delicios, apoi îmbucurată cu un strat de roşii, brânză tofu, la care nu s-au zgârcit şi a fost din plin. Am mai identificat și avocado, şi acesta în cantitate mai mult decât mulţumitoare. Toate aceste minunăţii au fost completate de un strat de castraveţi proaspeţi, încă un strat de roşii, măsline negre și, deasupra, a venit o ploaie frumoasă de seminţe de dovleac. Odată sandwich-ul format, a fost pus la încălzit puţin, încât să se rumenească și a fost gata de servit.

Sandiwch ham&swiss

Sandwich vegan

Sandwich

The Sandwich Factory

Acum că după ce mâncarea a fost gata, a urmat şi plata pentru o asemenea bunătate de sandwich. De multe ori te trezeşti din vis când vine nota de plată, dar în cazul de faţă, pentru câte erau în sandwich şi pentru gustul pe care l-a avut, preţul a fost mai mult decât rezonabil:

– Sandwich Tofu&Veggie-de post –11,5 RON.

Servirea pot spune că mi-a plăcut și intră la categoria aşa Da,  iar despre sanwich am numai cuvinte de laudă. Nici localul în sine nu se lasă mai prejos și mi-a plăcut modul în care este amenajat și întreținut. E un loc mic şi drăguţ în care toate lucrurile par la locul lor. E de lăudat faptul că povestesc despre istoria sandwich-ului, sandwich pe care toţi îl facem acasă, dar puțini dintre noi știm de unde vine. De asemenea, mi-a plăcut mult că seminţele sunt ţinute în recipiente de sticlă şi este o ordine ca la farmacie. Cel mai simplu este să mergeţi îns să vă convingeţi, deoarece eu una, cu siguranţă voi mai încerca acel sandwich!

Recunosc, am tras puţin cu ochiul şi la colega Nuţi, care se pare că de când a descoperit Fabrica de Sandwich-uri şi a lor preparat Ham&Cheese Sandwich, este îndrăgostită iremediabil şi mereu revine și comandă același sandwich. Cred că încep să o înţeleg, deoarece şi mie îmi vine să merg astăzi la prânz să mai mă bucur şi răsfăţ cu un Sandwich Tofu&Veggie.

Cu siguranţă vă recomand locația și produsele lor pentru un prânz rapid, gustos şi variat (de apreciat că există şi posibilitatea de a alege salate). Fabrica De Sanwich-uri este situată vis-a-vis de cafeneaua Colţ, lângă clubul Molly Malone’s, în Piaţa Unirii!

Poftă bună!

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

The Sandwich Factory

Adresă:
Str. Ungureanu nr.8
Telefon:

[…] când am descoperit The Sandwich Factory cu a lor specialitate de Veggie and Tofu, sunt foarte fericită. Când vreau un prânz rapid și sățios, când nu am chef să stau la ceva […]

[…] a ajuns și pe la urechile voastre că săptămâna trecuta s-a deschis prima cofetărie raw-vegan din Timișoara. Acum, dacă mă întrebați pe mine, eu aș spune că e mult spus cofetărie. […]

Comentarii

Aria

25 June 2013 at 21:27

Si tipic romanesc, nu mai e ce a fost! Am fost de cateva ori in ultimul timp si nu mai era painea buna cu seminte cu care ne-am obisnuit iar sandwichul era numai paine inecacioasa, muuuult mai sarac decat de obicei! Poate isi revin si daca nu sigur se deschide altceva! Pacat

    Migdala Sarata

    2 August 2013 at 17:06

    S-a întâmplat și la mine să nu mai fie aceeași pâine, deoarece se terminase fix înaintea mea. Eu până acum am fost mulțumită de ce am luat de la ei, iar dacă am avut ceva reclamații, s-au conformat și au rezolvat. Mulțumim de sesizare și vom mai cerceta!

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul