Prânz la IKEA

IKEA
București

În scurta ieșire la București, plimbându-mă prin IKEA, am observat că la ora prânzului locul devine neîncăpător și asta nu pentru că lumea își cumpără mobilă la ora prânzului, ci pentru că IKEA are și un mini food-court, de altfel foarte popular printre cei care lucrează în zona Băneasa.

Fiind atât de plin în jurul orei 13, era un semn clar că mâncarea trebuia să fie delicioasă și la un preț cât de cât accesibil. Foamea ne-a împins și pe noi către food-court, unde ne-am așezat frumos la coadă, am luat o tavă și au început frământările cu privire la ceea ce urma să servim. Mai ales că toată lumea părea să știe cam ce e bun pe acolo și treaba mergea foarte repede.

Pranz la Ikea

La presiunea cozii, am ales și eu până la urmă o porție de lasagna cu somon, o tartă cu ciocolată și o apă plată. Lasagna arăta absolut îmbietor și foarte “healthy”. Deși m-aș fi gândit că somonul nu avea să fie din belșug, o dată ce am luat prima îmbucătură, mi-am dat seama că nu s-au zgârcit deloc cu acest ingredient. De asemenea, un alt ingredient cu care nu s-au zgârcit, deși eu aș fi preferat să o facă, a fost spanacul din interior. A fost puțin cam mult pentru o lasagna. Nu aș putea spune că a fost cea mai bună lasagna pe care am servit-o vreodată, însă cu siguranță a fost un preparat mai interesant și cu un gust aparte.

Lasagna cu peste

Lasagna cu somon

Lasagna

Ce mi-a plăcut însă foarte mult a fost tarta de ciocolată. Un blat subțire și moale, cu o cremă de ciocolată fină deasupra și cu ciocolată rasă. A  fost cu siguranță momentul în care mi-am dat seama că nu regert că am luat prânzul la IKEA. A fost un desert fin și foarte dulce.

Prajitura cu ciocolata

Prețuri

  • lasagna cu somon -13.5 RON
  • tartă cu ciocolată – 4.5 RON
  • apă plată – 3.5 RON

Un total de 21.5 RON pentru un prânz sățios. Poate puțin mai mult decât un prânz la Timișoara, dar totuși un preț ok având în vedere ceea ce am servit.

Dacă se întâmplă să ajungeți prin București și aveți treabă pe la IKEA, vă recomand mini food-court-ul de la acolo pentru că păreau să aibă multe combinații interesante și așa, mai “sweedish”. 😀

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

IKEA

Adresă:
Șoseaua București-Ploiești 42D
Telefon:
Website:

[…] la ora prânzului, ne-am aşezat la o masă destul de aproape de apă şi cu ideea de a ne bucura de umbra copacilor. […]

[…] Amintesc aici câteva preparate din meniu care mi-au atras atenția: Ciorba în paine de casă, Lasagna cu creveți, Gulașul la ceaun și Borșul de pește care se pregătește în fiecare duminică la […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul