Gustări fine la ceas de seară la Corso Cafe

Corso Cafe&Bistro
Cluj Napoca

Plimbările noastre nocturne pe frumoasele străzi ale Clujului ne-au dat o poftă teribilă de ceva gustări delicioase și ușoare la ceas de seară. Întâmplarea a făcut să ne aflăm chiar în zona centrală la momentul ăla, unde am văzut o mulțime de bistrouri și terase care de care mai cochete. Am fi vrut să ne așezăm la Toulouse Cafe-Brasserie pentru că meniul părea interesant dar nefiind niciun loc disponibil, am ales până la urmă o terasă cu câțiva metri mai încolo, Corso Cafe&Bistro.

cafe corso

flori

candela

meniu corso

Ne-am așezat și pentru început ne-am comandat 4 limonade, în cele mai interesante combinații pe care le-am încercat vreodată: limonadă cu cireșe și espresso, lavandă sau piersici și cardamom. Pe cât de interesante și aspectuoase, pe atât de delicioase.

La capitolul meniu, la Corso Cafe&Bistro găsești preparatele specifice oricărui bistro: mic-dejun, gustări interesante, burgeri, quesedilla etc. De menționat aici că am fost doarte surprinsă să văd că aproape de ora 11 seara ei încă preluau comenzi pentru bucătărie cu zâmbetul pe buze.

meniu corso cluj

limonada

limonada corso

Pentru că vă spuneam că nu am vrut neapărat o cină în adevăratul sens al cuvântului, ci doar niște gustări mai light, am ales o porție de bruschete asortate cu roșii și busuioc, fasole cu șuncă și ton și un platou dip selection.

Am primit 6 felii de bruschete, două pentru fiecare “topping” existent pe platoul de bruschete asortate. Toate combinațiile au fost interesante, însă preferatele mele rămân mereu cele cu roșii și busuioc.

bruschete

gustare corso

gustare corso cluj

bruschete corso

Preferatul meu a fost însă platoul cu dip selection. L-am primit alături de o “găletuță” plină ochi cu grisine și un coșulet cu pâine, numai bune de servit cu cele 4 sosuri: cremă feta cu mentă, cremă de fasole albă cu ierburi, labneh cu chimchurri și dipul zilei, care bănuiesc eu că a fost cea cu ton, la fel ca la bruschete, dip-ul meu preferat fiind cel de cremă feta cu mentă. A fost un aperitiv delicios, savuros și foarte ușor. Îl recomand cu încredere tuturor celor care vor să se bucure de nopțile de vară, pe terasă, cu un pahar de vin lângă. Și nu numai, bineînțeles. 😀

aperitiv

dip selection

corso starter

Servirea a fost foarte bună, noi fiind servite de o chelneriță foarte simpatică și foarte amabilă, deși era o oră destul de târzie. Prețurile se încadrează și ele în limitele normale, corecte în raportul calitate-preț. Limonadele au fost 11 RON, respectiv 12 RON, bruschetele 18 RON, iar platoul de dip selection a fost 20 de RON.

nota de plata corso cafe

Așa că, eu vă recomand cu toată încrederea acest local și sunt sigură că are în meniu preparate multe și delicioase pe care promitem să le încercăm la următoarea vizită acolo. 🙂

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

a:3:{s:7:"address";s:32:"Piața Unirii nr. 15 Cluj-Napoca";s:3:"lat";s:9:"46.769647";s:3:"lng";s:17:"23.58889590000001";}

Corso Cafe&Bistro

Adresă:
Piața Unirii nr. 15, Cluj-Napoca
Telefon:
Website:

[…] este destul de variat pentru o cafenea, bineînțeles cu focus mare pe sortimentele de cafea și pe preparate ușoare și rapide care să meargă cu o cafea perfectă. O singură pagină, ceea ce mi-a placut și mi […]

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul