Design, culoare și rafinament la Pescada

Pescada
Timișoara

Pescada, o locație minunată, un design magnific în culori calde, o terasă concepută ca un spațiu zen și o muzică care te invită la relaxare. De la intrare te surprinde conceptul inovator, povestea pe care o spune restaurantul și armonia cromatică de nota 10.

Restaurant Pescada interior 2

Restaurant Pescada interior 3

Restaurant Pescada interior 1

Ești invitat la masa ta și abia aștepți să descoperi meniul. Îți acorzi timp ca să îl studiezi, dar observând că majoritatea produselor sunt pe bază de pește/fructe de mare, îți spui că preparatele alese vor fi fresh și light, deci niciun “pericol” de a face o indigestie. Tu alegi un risotto cu fructe de mare pentru că ești fan al bucătăriei italiene, iar invitata ta, născută la mare, preferă un somn pané cu chipsuri din cartofi.

La Pescada, nu te uiți pe ceas ci savurezi liniștea care te înconjoară și muzica în surdină, admiri decorul, stai de vorbă cu personalul și imediat îți apare și farfuria.

Farfuria ta cu risotto și fructe de mare e apetisantă și te îndeamnă să o guști. De la prima lingură, te bucuri de un preparat savuros și ușor de consumat. Orezul carnaroli este al dente, fructele de mare proaspete au o aromă delicată, iar roșiile mărunțite dau suculență preparatului. Mai adaugi doar niște sare de Himalaya și niște piper proaspăt măcinat, iar dish-ul este perfect.

Restaurant Pescada Risotto Fructe de Mare

Somnul pané, în schimb este preparat simplu, la tigaie, fiind ușor crocant și bine asociat cu garnitura de chipsuri din cartofi.

Restaurant Pescada Somn Chipsuri

În loc de final

Dacă îți dorești să evadezi din cotidian, să te bucuri de o ambianță relaxantă, un decor spectaculos și un meniu ușor altfel, Pescada este the place to go.

  • Risotto cu fructe de mare – 51 lei
  • Somn pané cu chipsuri din cartofi – 53 lei
  • Apă plată Dorna (0.75 l) – 9 lei
Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Pescada

Adresă:
Calea Sever Bocu 74 Timișoara
Telefon:
Website:

Nici un comentariu

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul