Sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 17:00, “Cultura de Gust” a ajuns în Italia! Restaurantul Aragosta ne-a invitat să degustăm câteva preparate italiene delicioase atât cu specific continental, cât şi mediteranean, o îmbinare apetisantă de fructe de mare, peşte, brânzeturi, paste şi pizza:
–saccottini di bresaola ripieni con funghi porcini (săculeţi de carne de vită umpluţi cu hribi)
–arancini frutti di mare (găluşte de orez cu fructe de mare)
–maccheroni ai quattro formaggi(paste umplute cu patru feluri de brânză)
–crostini con code di gamberoni (pâine prăjită cu sotte de creveţi)
–crostini con salmone affumicato (pâine prăjită cu somon afumat)
–gondole con riccotta e spinaci (bărcuţe cu brânză şi spanac)
–pizzette mixte (mini pizza)
Pentru a savura pe îndelete mai multe delicatese italiene, fiecare participant a primit din partea Restaurantului Aragosta şi un voucher cu 15% reducere.
După ce gustul ne-a purtat cu gândul în ţinuturile însorite ale Italiei, filmul “La Leggenda del pianista sull’oceano” în regia lui Giuseppe Tornatore, s-a dovedit a fi o foarte bună alegere în completarea meniului, o poveste încărcată de metafore şi simboluri despre lumea infinita a oceanului şi a muzicii.
Mai multe poze de la eveniment puteţi găsi pe pagina noastră de Facebook.
Vă aşteptăm cu drag şi la evenimentele viitoare din seria “Cultură de Gust”, despre care puteţi afla noutăţi urmărind foodcrew.ro.
Evenimentul a fost organizat de FoodCrew şi Cărtureşti cu sprijinul: Restaurant Aragosta, Istituto Italiano di Cultura.
Parteneri media: 24FUN, evive.ro, timisoara.ro, viajoa.ro şi Ornella Design.
FoodCrew – Clasă şi rafinament la Perena
[…] şi îmbibată cu sosul de vin alb şi usturoi în care se scălda mâncarea din farfurie. Hribii (porcini, după cum scrie în meniu) au venit ca o cireaşă de pe tort să completeze şi să […]
Nici un comentariu