Pizza cât poţi duce

Pizza Hut
Timișoara

În urmă cu un an şi ceva în Timişoara puteai găsi fără efort vreo 5 localuri “all you can eat”. Azi, pe lângă oferta celor de la Restaurant Opera de la Hotel Timişoara (a nu se confunda cu Art Opera) nu prea se mai încumetă nimeni să-ţi dea mâncare cât poţi duce.

În drum spre salata din mall, am descoperit totuşi o ofertă care mi-a făcut ochii să străluce şi inima să-mi tresalte. Dosită bine la Iulius Mall, Pizza Hut are de ceva vreme câteva oferte menite să atragă masele şi probabil să schimbe atitudinea “o felie costă cât o pizza altundeva”.

Pe lângă oferte mai dubioase, gen “Happy Hour”, “15 lei în 15 minute” sau “2 produse la 16 lei” au şi una pe care până şi eu o pot înţelege: “Mănânci pizze câte poţi cu 19,90 lei”. La aşa provocare nu prea aveam cum sta locului, drept pentru care a doua zi m-am reîntors la mall însoţit de tovarăşul Gigel, pentru Pizza Hut bineînţeles 😉

Am intrat timid, scoţând cu smerenie căciulile plouate şi am căutat loc din priviri. Loc era destul, deşi la aşa ofertă ne aşteptam să ne dăm coate cu alţi gurmanzi. Nicidecum – ora 18.30 şi atmosfera relaxată. Mai multă lume părea să fie la ceai la Cărtureştiul de vis-a-vis.

La porţile lui IuliusGata de acţiuneVictorie!

Ne întâmpină Alex şi ne conduce la masă. Frumos, de bun simţ. Nu ne stresează cu comanda şi vine doar când închidem meniurile şi dăm să ne uităm după el.

La Pizza Hut comanda e un întreg ritual: blat subţire şi crocant, clasic sau gros şi pufos? pizza normală, medie sau mare? Pentru noi a fost puţin mai simplu, oferta de 19,90 incluzând câte pizze normale poţi mânca şi câte pahare de Pepsi poţi da peste cap în 3 ore, de la 18 la 21. Începem festinul cu 3 pizza, fiind însoţiţi şi de o prietenă venită în vizită din ţări străine. Francisca, Lucifero şi Mexicana au ajuns în 10 din cele 15 minute anunţate.

Dimensiunile unei pizza normale nu satură nici domnişoarele, dar nu cred că despre asta este Pizza Hut. Eu am încercat blat subţire, cu intenţia să fentez strategia de mareketing care spune că pâinea multă (blatul în cazul de faţă) înseamnă rentabilitate. Tot pe blat subţire au fost şi următoarele două pizza: Peperoni şi Suprema (fără porumb).

După Mexicana, Gigel a mai încercat o pizza Ţărănească şi o California. Primele două pe blat normal, California pe blat subţire – bănuiesc eu pentru că altfel nu ar mai fi intrat. Domniţa care ne-a însoţit s-a mulţumit doar cu o Francisca şi probabil cu spectacolul dat de noi la farfurii 🙂

La a doua pizza ne-am trezit să comandăm şi sos, despre care am aflat cu surprindere că e inclus în ofertă. Până atunci nu comandaserăm deoarece, spre deosebire de alte pizzerii, pizza celor de la Hut ni s-a părut suficient de suculentă, nicidecum seacă. Şi dacă a fost să fie sos, a fost de usturoi!

Nu am înţeles de ce nu au strâns paharele de pepsi goale – când ne-am ridicat aveam mai bine de-un set de pahare pe masă. Deşi e la discreţie, cred că nu au găsit modalitate mai bună să contorizeze cât pepsi se bea la fiecare masă.

După două ore, 7 pizza şi vreo 3 pahare de Pespi de căciulă, ne-am declarat mulţumiţi. A venit şi nota şi deşi nu am făcut pagubele pe care le plănuiserăm, ne-am ridicat ghiftuiţi de la masă.

Pizza bună rău, câteva frimituri pe masa la care ne-am aşezat şi ospătari amabili care arătau uşor obosiţi – sau arătau de parcă ar fi chefuit până dimineaţa, după cum s-a exprimat invitata noastră 🙂

Curățenie
Servicii
Mâncare
Preț
Atmosferă

Pizza Hut

Adresă:
Iulius Mall
Telefon:
Website:

Not so happy pizza | FoodCrew

7 October 2011 at 8:55

[…] la masă. Se pare însă că mulţi nu-mi împărtăşesc părerea, pentru că la Happy se servea pizza pe bandă rulantă, cel puţin în acea noapte. Sigur, merge cu bere, multă bere… pentru că berea predomină […]

[…] extrem de răbdător având în vedere că nouă ne-a luat o veşnicie să stabilim exact ce fel de pizza luăm şi pe ce blat şi ce […]

[…] fan Pizza Hut de când au venit în România. Fan când vine vorba de salatele pe care ţi le prepari singur, […]

Comentarii

Dana

24 January 2010 at 16:44

eh, ai avut noroc, spre deosebire de tine cand am fost la Pizza Hut…tot in cadrul ofertei cu pizza cat cuprinde am avut parte de o servire d etoata jena, trebuiau sa alerge ceilalti chelnerii dupa chelnerita d ela masa noastra ca sa vina sa ne serveasca si de fiecare data ii lua intre 5-15 minute sa ajunga la masa de fiecaredata cu ochii dati peste cap, tot ce m-a impresionat la pizza a fost baltul care e delicios, dar in rest sec…parea semipreparata..oricum pana acum nu am reusit sa dau in Timisoara de o pizza buna

    Infidel Gastro

    1 February 2010 at 12:45

    Dacă totuși dai peste un loc cu pizza bună în Timișoara, dă-ne și nouă de veste 😉

linkyndy

13 August 2010 at 14:04

Pizza buna? Hmm…ati incercat Pomodoro? E printre cele mai bune pizze italienesti pe care le-am mancat in oras. Blat subtire si crocant, sos de rosii italienesti, oregano si mozzarella din belsug, precum si castronasul de sos de rosii si oregano extra pe care il primesti. Localul este de nota 10, la fel si servirea. Pretul este putin cam piperat (in jur de 22-25 de lei pentru o pizza), insa cred ca merita pe deplin. Merita sa faceti o incercare!

    Gură Mare

    13 August 2010 at 15:03

    Pomodoro. Nu am auzit de ei. O să-i caut.

Cris*

4 February 2011 at 14:02

aproape cea mai buna pizza din tm si cu preturi pe masura 😉

    Infidel Gastro

    4 February 2011 at 15:07

    Acum au ceva ofertă de parte all you can eat cu pepsi inclus în locul celei de pizza. Nu prea prinde din câte am văzut trecând pe acolo.

tatiana

6 February 2011 at 3:11

O pizza foarte buna am mancat la Casa Antinori langa cladirea Bosch ,e putin mai scumpa fata de alte locuri ,dar merita sa incercati o pizza adevarata.

    Infidel Gastro

    6 February 2011 at 13:39

    Mulţumim pentru pont! Sunt curios cum sunt serviciile la Antinori, localul părând unul cu pretenţii.

Completează numele
Completează un email valid
Completează website-ul
Completează mesajul