Expo Drink & Wine 2012 – pour les connaisseurs!
„O carte, un prieten, o sticlă cu vin îţi aduc fericirea”, scria Moliere, însă drumul parcurs de vin, de la butuc la pahar, cunoaşte o […]
„O carte, un prieten, o sticlă cu vin îţi aduc fericirea”, scria Moliere, însă drumul parcurs de vin, de la butuc la pahar, cunoaşte o […]
Întreaga comunitate a reprezentanţilor domeniului alimentar din România se reuneşte o dată pe an pentru a identifica surse noi de produse şi echipamente, în scopul […]
Ieri, într-o zi însoritǎ de toamnǎ, cu castanele lovindu-se dureros de caldarâm, am plecat sǎ iau prânzul într-un loc special. Trecusem de multe ori pe lângǎ el, pe cea mai frumoasǎ stradǎ din Centrul Vechi, Covaci, şi mǎ atrǎsese cu decorul curat, mediteranean şi, mai ales, cu istoria. Vecchio 1812 a fost ridicat pe locul […]
Ȋn cǎlǎtoria lor în jurul lumii, cei de la The Harbour ne-au desfǎtat miercuri searǎ cu bogǎţia de arome şi condimente specifice bucǎtǎriilor asiatice, iar noi ne-am lǎsat în voia simţurilor, cuceriţi de bogǎţia miresmelor, vinul licoros şi conversaţie. Ȋmi place sǎ ajung la timp la aceste evenimente. Ei, îmi place mie sǎ fiu punctualǎ […]
Miercuri seara a avut loc cel de-al cincilea şi penultimul eveniment dedicat gastronomiei internaţionale organizat de The Harbour, cu o incursiune în perfecţiunea bucǎtǎriei franţuzeşti din care a fost creat meniul de pe Titanic acum 100 de ani. Dacǎ mi-ar cere cineva un singur cuvânt care sǎ descrie cel mai bine seara trecutǎ, acel cuvânt […]
Vineri, 24 august, nici unul din câştigătorii concursului Foodcrew „Fii ciocolatier pentru o zi!” nu se aşteptau la o asemenea experienţă culinară. Am ieşit din Bucureşti şi am ajuns în „insula” Heidi. Aşa numesc cei de-ai locului încăperea pătrată, spaţioasă, ce serveşte despre showroom de ciocolată şi are în mijloc o arie bine delimitată, ce […]
Concurs adresat în exclusivitate cititorilor FoodCrew.ro din Bucureşti. Împreună cu Heidi, care a meşterit 3 ciocolate delicioase de vară în ediţie limitată, Heidi SummerVenture Amazon, Carribean şi Cote D’Azur, am pregătit pentru voi un concurs la sfârşitul căruia puteţi câştiga o participare gratuită la un seminar de creaţie de ciocolată. Paşii pentru a vă înscrie: Alege […]