Tartă cu zucchini și leuștean
O rețetă care pune în valoare aroma specială a leușteanului. În combinație cu zucchini și cheddar, a rezultat o tartă delicioasă, cu un blat aromat din fulgi de ovăz. Poftă bună!
O rețetă care pune în valoare aroma specială a leușteanului. În combinație cu zucchini și cheddar, a rezultat o tartă delicioasă, cu un blat aromat din fulgi de ovăz. Poftă bună!
Zilele trecute, în jurul prânzului, nu știam ce să mai gătesc și cum să mai combin ingredientele în ceva bun, simțindu-mă complet lipsită de creativitate. Așa am ajuns să cotrobăi prin frigider și prin cămară, să văd ce am disponibil la îndemână, și am încropit niște papardelle picante cu ciuperci. Pastele le aveam cumpărate de […]
Începutul acestei veri ne-a surprins așa cum se întâmplă de foarte multe ori, bucătărind cu diverse ingrediente. De această dată însă, surprinderea a venit de la gașca de la For Fresh, ce și-a propus să lanseze un serviciu de livrare de produse sănătoase și naturale direct la tine acasă. Din dorința de a promova produsele […]
Știm cu toții cât de importante sunt legumele în dieta zilnică, și de preferat, cele neaoșe sunt și cele mai bune. Împreună cu cei de la Livrări For Fresh, am participat în campania Fii Fresh, Fii Local, unde, din 7 kg de legume și alte produse lactate, am încropit niște rețete delicioase. Înainte să trec […]
Carnea de rață e super gustoasă și dulce, motiv pentru care am asociat-o cu un piure intens aromat de păstârnac și am balansat totul cu aroma acrișoară a unui sos de fructe roșii. Un adevărat deliciu, potrivit pentru ocazii speciale! Nu uita să deschizi și o sticlă de vin!
Biscuiții cu ovăz și banane sunt metoda perfectă de a nu face risipă și de a folosi bananele bine coapte, care nu mai arată apetisant, dar au un gust intens și gustos. Combinația cu fulgi de ovăz, nucă și merișoare, îi face și sănătoși, fiind fără făină și zahăr.
Năutul este super gustos și majoritatea prepară humus sau falafel, dar eu m-am gândit ce altceva aș mai putea croi cu el, așa că i-am dat un aer indian și l-am cusut într-un dahl cu năut și mazăre. Bineințeles, am condimentat totul cu curry parfumat, iar rezultatul a fost delicios alături de niște lipie rumenită.